• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Staalband

(7 producten)

Omsnoer gestapelde pallets en grote zware producten met stalen omsnoeringsband

Een van de sterkste omsnoeringsbanden die u kunt bestellen is staalband van Rajapack! Deze heeft een hoge weerstand en rekt bijna niet uit. Hierdoor is staalband uitermate geschikt voor het omsnoeren van zeer zware goederen. Maar ook ronde ladingen als stalenbuizen snoert u heel eenvoudig vast. Door de niet vette waslaag kunt u deze omsnoeringsband ook heel makkelijk gebruiken voor houten kisten of ladingen met scherpe hoeken. Vastzetten gaat in een handomdraai met de open of gesloten stalen klemmen. En alle handige accessoires bestelt u natuurlijk ook in onze webshop!

Staalband: ontzettend sterk en ideaal voor zware zendingen!

Staalband kunt u bestellen in twee verschillende soorten. De omsnoeringsband voor enkele wikkeling kunt u gebruiken voor zeer zware zendingen. Het is recyclebaar en heeft gegarandeerd randen zonder bramen. Staalband voor Amerikaanse wikkeling is zeer geschikt voor het omsnoeren van bouwmaterialen. Maakt u nu nog geen gebruik van staalband? Dan kunt u bij ons heel eenvoudig een omsnoeringskit bestellen. Deze bevat alle onderdelen die u nodig heeft om direct met deze band aan de slag te kunnen. Enkel de klemmen ontbreken in deze handige set, maar deze kunt u natuurlijk heel eenvoudig bij ons bestellen. Bestelt u liever de accessoires los? Geen probleem! Van haspels tot spanners, u vindt het allemaal op Rajapack.nl!

Bestel direct staalband op Rajapack.nl!

Wilt u naast staalband nog meer soorten omsnoeringsband, zoals polypropyleenband, textielband en polyesterband, bestellen?

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Rekfolie
7 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Staalband voor omsnoering, enkele wikkeling – type RW
3 referenties
Vanaf 46,80 € Excl. BTW
Omsnoeringskit staalband zonder klemmen
1 referentie
1.285,00 € Excl. BTW
Staalbandspanner zonder klemmen Josef Kihlberg
1 referentie
1.150,00 € Excl. BTW
Spanner voor vlak omsnoeren met staalband
1 referentie
185,00 € Excl. BTW
Open stalen Signode klemmen voor vlak omsnoeren
1 referentie
260,00 € Excl. BTW
Veiligheidsschaar Tymer
1 referentie
165,00 € Excl. BTW