Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Staalband

Omsnoer gestapelde pallets en grote zware producten met stalen omsnoeringsband

Een van de sterkste omsnoeringsbanden die u kunt bestellen is staalband van RAJA! Deze heeft een hoge weerstand en rekt bijna niet uit. Hierdoor is staalband uitermate geschikt voor het omsnoeren van zeer zware goederen. Maar ook ronde ladingen als stalenbuizen snoert u heel eenvoudig vast. Door de niet vette waslaag kunt u deze omsnoeringsband ook heel makkelijk gebruiken voor houten kisten of ladingen met scherpe hoeken. Vastzetten gaat in een handomdraai met de open of gesloten stalen klemmen. En alle handige accessoires bestelt u natuurlijk ook in onze webshop!

Staalband: ontzettend sterk en ideaal voor zware zendingen!

Staalband kunt u bestellen in twee verschillende soorten. De omsnoeringsband voor enkele wikkeling kunt u gebruiken voor zeer zware zendingen. Het is recyclebaar en heeft gegarandeerd randen zonder bramen. Staalband voor Amerikaanse wikkeling is zeer geschikt voor het omsnoeren van bouwmaterialen. Maakt u nu nog geen gebruik van staalband? Dan kunt u bij ons heel eenvoudig een omsnoeringskit bestellen. Deze bevat alle onderdelen die u nodig heeft om direct met deze band aan de slag te kunnen. Enkel de klemmen ontbreken in deze handige set, maar deze kunt u natuurlijk heel eenvoudig bij ons bestellen.

Bestel direct staalband op rajapack.nl!

Wilt u naast staalband nog meer soorten omsnoeringsband, zoals polypropyleenband, textielband en polyesterband, bestellen?

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

3 referenties
Sorteren op: Relevantie