0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Etiketten, documentenhoesjes

Zelfklevende documentenhoesjes en etiketten voor kantoor, magazijn, transport en opslag van goederen

Goederen die op transport gaan moeten goed en veilig verpakt worden. In een stevige en beschermende kartonnen doos bijvoorbeeld. Maar het is even belangrijk dat deze doos aan de buitenzijde de juiste vermeldingen en transportdocumenten draagt. Daarom is het aan te raden verpakkingsetiketten op uw dozen te kleven. Die waarschuwen voor breekbare, brandbare of gevaarlijke producten of maken duidelijk dat uw verpakkingen voorzichtig moeten behandeld worden, niet op elkaar mogen worden gestapeld, gevoelig zijn voor vocht, enz. Waarschuwingsetiketten of verpakkingsetiketten trekken ieders aandacht en helpen om uw goederen onbeschadigd op hun bestemming te krijgen.

Stop transportdocumenten in een zelfklevend documentenhoesje

Belangrijke transportdocumenten, zoals facturen, leveringsbons, douanepapieren … mogen niet verloren gaan tijdens het transport. Stop daarom deze documenten in een zelfklevend documentenhoesje dat op uw verpakkingen kleeft. Zo bent u er zeker van dat ze uw zendingen en transporten blijven vergezellen tot bij de levering. Voorzie uw verpakkingen ook nog van de nodige waarschuwingsetiketten die de veiligheid van het transport verhogen

Etiketten en labels voor elke toepassing

RAJA biedt ook nog heel wat andere soorten etiketten en labels. Zelfklevende etiketten voor gebruik op kantoor, geschikt voor printers en kopieerapparaten. Of magnetische etiketten voor het labelen van machines en magazijnrekken. Signaaletiketten om dossiers, producten, magazijnbakken … snel herkenbaar te maken. Labels in stevig papier, metaal of kunststof die met een binder overal aan kunnen bevestigd worden. En zelfs labelwriters en printers waarmee uzelf al uw etiketten afdrukt.

Bel ons voor professioneel advies inzake etiketten en zelfklevende documentenhoesjes op het nummer: 0800-224 24 24.

139 producten