• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Barcodescanners

(2 producten)

Scan uw barcodes uiterst eenvoudig en praktisch met een barcodescanner

De barcodescanners uit ons aanbod zijn onmisbaar voor het snel scannen van uw barcodes of streepjescodes, waar dan ook in uw magazijn, werkplek of op uw toonbank. Onze barcodescanners zijn zeer robuust en weerstaan daardoor elke uitdaging op de werkvloer. U houdt de barcodescanner best op een afstand van 40 cm ten opzichte van de barcode om hem moeiteloos te laten scannen.

Scan doorlopend en overal uw etiketten met een barcodescanner

Dankzij een barcodescanner scant u aan een hoog tempo eender welke barcode in uw magazijn of opslagruimte. U heeft de keuze uit een barcodescanner mét of zonder snoer. Het grote voordeel van de snoerloze streepjescodescanner is zijn verhoogde autonomie. U kunt streepjescodes scannen op zware, onhandige of moeilijk te verplaatsen producten.

Wilt u ook volledig handsfree te werk gaan? Dat kan! Bevestig de streepjescodescanner in een houder die u op zijn beurt aan de muur of op uw werktafel plaatst. U scant uw producten vervolgens zonder de barcodescanner nog te moeten vasthouden. Geen enkel etiket, groot of klein, zal een uitdaging vormen voor onze barcodescanner.

Op zoek naar de ideale streepjescodescanner voor uw voorraadbeheer en inventarisering? Dan bent u bij Rajapack aan het juiste adres. Heeft u nog vragen over onze barcodescanners, dan kunt u altijd terecht bij een van onze vele verpakkingsexperts. Contacteer hen vrijblijvend op 0800-224 24 24.

Bedrukte zelfklevende documentenhoesjes
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
2 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Snoerloze barcodescanner
Nieuw
1 referentie
Vanaf 302,00 € Excl. BTW
Barcodescanner voor intensief gebruik
Nieuw
1 referentie
Vanaf 122,00 € Excl. BTW