0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Prijstangen

Kleef met een prijstang snel prijsetiketten op al uw producten

Het is wettelijk verplicht om de artikelen in uw winkel van een prijsetiket te voorzien. Dat kan u makkelijk en snel met de KENDO prijstang. Hiermee brengt u in een handomdraai de gekende kleine witte prijsetiketjes aan op uw producten. Deze prijstang is voorzien van een stempelsysteem waarmee u meteen de ingestelde prijs op het etiketje afdrukt. Dit is erg handig en laat u toe snel te werken, zelfs wanneer u vaak veel verschillende prijzen moet hanteren.

Bij deze prijstang kan u meteen de gepaste prijsetiketten en inktkussentjes mee bestellen. Zo bent u zeker dat u aan de slag kan om alle goederen die u verkoopt in uw winkel te voorzien van een prijsetiket.

Dispensers voor prijs- en andere etiketten

Er zijn heel veel verschillende soorten etiketten waartussen u kan kiezen in ons assortiment. Etiketten voor allerlei uiteenlopende doeleinden en in allerlei formaten en kleuren. Daarom is de KENDO prijstang uiteraard niet de enige etikettendispenser die u vindt bij RAJA. Wij bieden ook dispensers aan voor verzend- en verpakkingsetiketten en gevarenetiketten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

8 referenties
Sorteren op: Relevantie