• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Etikettendispenser  ( 3 producten )

Kleef met een Kendo etikettendispenser snel prijsetiketten op al uw producten

Het is wettelijk verplicht om de artikelen in uw winkel van een prijsetiket te voorzien. Dat kan u makkelijk en snel met de KENDO etikettendispenser. Hiermee brengt u in een handomdraai de gekende kleine witte prijsetiketjes aan op uw producten. Deze etikettendispenser is voorzien van een stempelsysteem waarmee u meteen de ingestelde prijs op het etiketje afdrukt. Dit is erg handig en laat u toe snel te werken, zelfs wanneer u vaak veel verschillende prijzen moet hanteren.

Bij deze etikettendispenser kan u meteen de gepaste prijsetiketten en inktkussentjes mee bestellen. Zo bent u zeker dat u aan de slag kan om alle goederen die u verkoopt in uw winkel te voorzien van een prijsetiket.

Dispensers voor prijs- en andere etiketten

Er zijn heel veel verschillende soorten etiketten waartussen u kan kiezen in ons assortiment. Etiketten voor allerlei uiteenlopende doeleinden en in allerlei formaten en kleuren. Daarom is de KENDO etikettendispenser uiteraard niet de enige etikettendispenser die u vindt bij Rajapack. Wij bieden ook dispensers aan voor verzend- en verpakkingsetiketten en gevarenetiketten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.