Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Noppenfolie

Bescherm uw producten tegen schokken met noppenfolie

Zachte en soepele noppenfolie neemt perfect de vorm van uw producten aan. De met lucht gevulde noppen van deze bubbelfolie vangen perfect schokken op en voorkomen beschadiging van uw producten. Delicate en breekbare producten kan u heel makkelijk in noppenfolie wikkelen alvorens ze in een kartonnen doos te verpakken.

Schokabsorberende noppenfolie

Op de RAJA webshop vindt u een zeer uitgebreid aanbod aan diverse soorten noppenfolie. Noppenfolie op rol bijvoorbeeld met een breedte tussen 30 en 200 cm. Noppenfolie met grote en kleine noppen. Antistatische noppenolie of milieuvriendelijke noppenfolie uit gerecycleerd materiaal. Noppenfolie in een handige dispenserdoos. Noppenbuisfolie voor het verpakken en beschermen van lange en smalle producten. Of de bijzonder handige noppenfoliezakjes voor het veilig verpakken van kleinere producten.

Noppenfolie en andere beschermende verpakkingsmaterialen

Uiteraard bestaan er naast noppenfolie nog heel wat andere verpakkingsmaterialen die tot doel hebben uw producten te beschermen. Voor zeer delicate oppervlakken kan u best zachte schuimfolie gebruiken als bescherming. Lege ruimte in verpakkingen rondom uw producten vult u bij voorkeur op met schokwerend opvulmateriaal. Of u kan ook opteren voor een milieuvriendelijke bescherming in papier of karton.

Bestel noppenfolie online voor een snelle levering

Alle soorten noppenfolie die RAJA aanbiedt worden binnen 24 uur bij u uit voorraad geleverd. Dit geldt trouwens ook voor alle andere beschermende verpakkingsmaterialen en opvulmaterialen die u vindt in onze webshop. Service en kwaliteit, dat is nu eenmaal waar RAJA voor staat.

Bel ons voor professioneel advies over noppenfolie op het nummer: 0800-224 24 24.

21 referenties
Sorteren op: Relevantie
Tot- 15 % Tijdelijk uit voorraad
Flexibel noppenkarton
Nieuw
Flexibel noppenkarton

2 referenties

2 referenties
Vanaf  22,35 €Excl. BTW per rol