• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Luchtkussenfolie, noppenfolie  (21 producten)

Bescherm uw producten tegen schokken met bubbeltjesplastic of noppenfolie

Schokabsorberend bubbeltjesplastic kennen we ook als luchtkussenfolie, noppenfolie, bubbelfolie of bubbelplastiek. De noppen van de zachte en soepele luchtkussenfolie beschermen uw producten tegen schokken, krassen of andere beschadigingen. U verzendt uw meest delicate producten daarom het beste veilig verpakt in luchtkussenfolie. Noppenfolie is het beschermmateriaal bij uitstek voor wie veel producten verpakt en verzendt in kartonnen dozen.

Luchtkussenfolie, noppenfolie en ander opvulmateriaal van Rajapack

Bij Rajapack vindt u diverse soorten luchtkussenfolie op rol waarvan de breedte varieert tussen 30 en 200 cm. Daarnaast hebben we voor u ook handige zakjes in noppenfolie waarin u snel kleinere producten veilig verpakt.

Ook ander beschermend opvulmateriaal koopt u eenvoudig in onze webshop. Voor het verpakken en beschermen van producten met een oppervlak dat makkelijk krast is er de zachte schuimfolie. Voor het opvullen van lege ruimtes rondom producten in kartonnen dozen kan u gebruik maken van papierbescherming. En voor het beschermen van op elkaar gestapelde producten zijn de tussenbladen en schokwerende kussentjes ideaal.

Bestel online uw luchtkussenfolie, noppenfolie en verder verpakkingsmateriaal

Wanneer u naast luchtkussenfolie nog op zoek bent naar ander verpakkingsmateriaal, kijkt u dan vooral rustig rond in onze online winkel. Rajapack biedt bijvoorbeeld een breed assortiment plastic zakken en verpakkingstape. Voor alle artikelen die u bij Rajapack uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Prijs
Merk
Gerecycleerd
Kleur
21 producten Filters verwijderen
Lijst Raster