Papieren bescherming

››  13 producten

Stevig inpakpapier, zacht zijdepapier en schokwerend golfkarton beschermen uw producten

Producten en pakketten beschermt u extra door ze in te pakken in stevig inpakpapier of in schokwerend karton. Op gebied van papieren bescherming levert Rajapack onder andere bruin inpakpapier, zowel op rol als in vellen, wit kraftpapier op rol, Onduwell en golfkarton.

Voor delicate producten is er zijdepapier in bruin recyclepapier, of gebleekt. Soepel en elastisch crêpepapier is handig om producten zoals buizen, profielen, meubelpoten mee te omwikkelen en te beschermen tegen krassen. Met gekleurd Sizzlepak papier vult u makkelijk kleine lege ruimtes in verpakkingen op en voorkomt u schade door schokken.

Papieren bescherming of andere beschermende verpakkingen

Behalve voor diverse soorten papieren bescherming, kunt u ook kiezen voor schuimbescherming of andere beschermende verpakkingsmaterialen en opvulmateriaal. Denk daarbij bijvoorbeeld aan luchtkussenfolie of noppenfolie, opvulmaterialen zoals flo-pak en aan tussenbladen en schokwerende kussentjes. En bent u naast papieren bescherming ook nog op zoek naar ander verpakkingsmateriaal - plastic zakken, verpakkingstape… - kijkt u dan vooral rustig rond. Bij Rajapack vindt u werkelijk alles wat u aan verpakkingsmaterialen nodig heeft.

Uw papieren bescherming morgen al in huis!

Voor alle artikelen die u bij Rajapack uit voorraad bestelt, geldt dat ze de volgende dag al kunnen worden geleverd. En dat is al zo voor de duizenden verpakkingen en verpakkingsmaterialen in ons assortiment! Uiteraard wordt ook uw papieren bescherming morgen al bezorgd, als u het nu bestelt!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.
Opvulmateriaal flo-pak® Super Green
 

Zoekresultaten filteren

  •  (332)
  •  (42)
  •  (12)
  •  (30)

Merk

Gerecycleerd

  • 1 (28)

Kleur

  •  (32)
  •  (5)

Type golf

  •  (8)
  •  (3)

Recycleerbaar

  •  (31)
Aantal referenties per pagina:
Lijst Raster
Sorteren op:
1
Crêpepapier op handwikkelrol
2 Bestelcodes

Vanaf 97,15 € Excl. BTW
Golfkarton Onduwell, 165 g/m²
3 Bestelcodes

Vanaf 27,50 € Excl. BTW
Kleurig zijdepapier
22 Bestelcodes

Vanaf 32,80 € Excl. BTW
Wit kraftpapier op rol
3 Bestelcodes

Vanaf 17,00 € Excl. BTW
Bruin pakpapier per riem
4 Bestelcodes

Vanaf 38,90 € Excl. BTW
Wit zijdepapier
4 Bestelcodes

Vanaf 13,90 € Excl. BTW
Gekleurd opvulmateriaal SizzlePak
10 Bestelcodes

Vanaf 26,35 € Excl. BTW
Wit papier per vel
2 Bestelcodes

Vanaf 23,80 € Excl. BTW
1