0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Gevarenetiketten en -indicatoren

Waarschuw voor gevaarlijke producten, kleef een gevarenetiket op uw dozen en neem geen risico

Bij het transport of de verzending van gevaarlijke producten neemt u maar beter geen enkel risico. Gevaarlijke producten moeten op een specfieke manier verpakt worden in speciale kartonnen dozen. Aan de buitenzijde moet u op die dozen voor gevaarlijke producten een gevarenetiket kleven.

Gevarenetiketten waarschuwen voor de aanwezigheid van gevaarlijke, brandbare, bijtende of giftige producten. Neem geen enkel risico en zorg ervoor dat iedereen altijd op de hoogte is van de inhoud van uw zendingen.

Gevarenetiketten en gevarenindicatoren

Een tiltwatch-indicator verhoogt de veiligheid van uw delicate pakketten. U ziet meteen of uw product of verpakking gekanteld werd tijdens het transport. De indicator is eenvoudig en snel te bevestigen. Verwijder het siliconenpapier van de sticker en kleef de tiltwatch-indicator op uw pakket. Is de verklikker bij aankomst geactiveerd, dan kan de klant tijdig voorbehoud maken op de leveringsbon.

Met een schokindicator van shockwatch kan u snel en eenvoudig controleren of uw pakket veilig verzonden werd zonder schokken of brutale versnellingen. Voor ieder gebruik is er een andere kleur voorzien, zelfs voor zendingen van meer dan 100 kg. Kleef de schokindicator op uw verpakking en in geval van schokken verkleurt de koker in het midden van wit naar rood.

Gevarenetiketten en etiketten voor verzending en tansport

Gevarenetiketten worden voornamelijk gebruikt bij het transport van goederen. Ook de verzend- en transportetiketten en de zelfklevende documentenhoesjesworden op dozen en verpakkingen gekleefd die getransporteerd worden via de weg, het spoor, per schip of per vliegtuig. Al deze etiketten heb tot doel er voor te zorgen dat uw goederen onbeschadigd hun bestemming bereiken.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste etiketten. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

7 referenties
Sorteren op: Relevantie