• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Gevarenetiketten en -indicatoren

(8 producten)

Waarschuw voor gevaarlijke producten, kleef een gevarenetiket op uw dozen en neem geen risico

Bij het transport of de verzending van gevaarlijke producten neemt u maar beter geen enkel risico. Gevaarlijke producten moeten op een specfieke manier verpakt worden in speciale kartonnen dozen. Aan de buitenzijde moet u op die dozen voor gevaarlijke producten een gevarenetiket kleven.

Gevarenetiketten waarschuwen voor de aanwezigheid van gevaarlijke, brandbare, bijtende of giftige producten. Neem geen enkel risico en zorg ervoor dat iedereen altijd op de hoogte is van de inhoud van uw zendingen. De grote en opvallende gevarenetiketten trekken meteen de aandacht en zijn geschikt voor alle soorten transport.

Gevarenetiketten en gevarenindicatoren

Een tiltwatch-indicator verhoogt de veiligheid van uw delicate pakketten. U ziet meteen of uw product of verpakking gekanteld werd tijdens het transport. De indicator is eenvoudig en snel te bevestigen. Verwijder het siliconenpapier van de sticker en kleef de tiltwatch-indicator op uw pakket. Is de verklikker bij aankomst geactiveerd, dan kan de klant tijdig voorbehoud maken op de leveringsbon.

Met een schokindicator van shockwatch kan u snel en eenvoudig controleren of uw pakket veilig verzonden werd zonder schokken of brutale versnellingen. Voor ieder gebruik is er een andere kleur voorzien, zelfs voor zendingen van meer dan 100 kg. Kleef de schokindicator op uw verpakking en in geval van schokken verkleurt de koker in het midden van wit naar rood. Vestig bovendien de aandacht op uw schokindicator met behulp van een waarschuwingslabel. Het label legt in het Frans, Duits en Engels de te volgen procedures bij ontvangst van uw pakket uit.

Gevarenetiketten en etiketten voor verzending en tansport

Gevarenetiketten worden voornamelijk gebruikt bij het transport van goederen. Ook de verzend- en transportetiketten en de zelfklevende documentenhoesjes worden op dozen en verpakkingen gekleefd die getransporteerd worden via de weg, het spoor, per schip of per vliegtuig. Al deze etiketten heb tot doel er voor te zorgen dat uw goederen onbeschadigd hun bestemming bereiken.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste etiketten. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Bedrukte zelfklevende documentenhoesjes
8 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
ShockDot Schokindicator
Nieuw
5 referenties
Vanaf 4,90 € Excl. BTW
Gevarenetiketten voor transport van gevaarlijke producten
9 referenties
Vanaf 23,80 € Excl. BTW
Tiltwatch® Kantelindicator
Nieuw
2 referenties
Vanaf 2,35 € Excl. BTW
Vochtverklikker
1 referentie
81,30 € Excl. BTW
Waarschuwingslabel voor kantelindicator
Nieuw
1 referentie
11,55 € Excl. BTW
Etiket in polypropyleen
1 referentie
Vanaf 18,85 € Excl. BTW
Waarschuwingslabel voor schokindicator
Nieuw
1 referentie
18,95 € Excl. BTW
ShockWatch®2 Schokindicatoren
Nieuw
4 referenties
Vanaf 4,30 € Excl. BTW