• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Verzend- en verpakkingsetiketten

(13 producten)

Kleef verpakkingsetiketten op uw dozen en vraag om een voorzichtige behandeling van uw goederen

Wanneer uw producten op transport gaan, opgeslagen worden in een magazijn of verzonden worden via de post, kan u maar beter de nodige veiligheidsmaatregelen nemen om er voor te zorgen dat ze onbeschadigd blijven. Dit begint natuurlijk bij de juiste verpakking. Maar op die verpakking kan u nog altijd verzend- of transportetiketten kleven. Die bieden een bijkomende garantie op een veilig transport of opslag.

Verzend- en transportetiketten trekken de aandacht

Deze opvallende wit-rode en wit-zwarte etiketten trekken de aandacht en zetten aan tot voorzichtigheid tijdens de behandeling van uw goederen. Kleef de verpakkingsetiketten op uw verpakkingen en geef duidelijk aan dat ze breekbare producten bevatten, gevoelig zijn voor vocht, niet gestapeld mogen worden,….

Etiketten met waarschuwingen zoals ‘keep dry’, ‘do not top load’ of ‘handle with care’ helpen transportschade aan uw pallets of pakketten voorkomen. In ons assortiment vindt u maar liefst 40 verschillende verzendetiketten. U kunt kiezen tussen verschillende boodschappen en diverse formaten maar ook tussen etiketten met een enkele waarschuwing en verpakkingsetiketten met meerdere boodschappen. De verzendetiketten met 4 boodschappen op een enkel etiket zijn zeer praktisch voor het verzenden van uw breekbare of gevoelige producten.

Verzendetiketten hebben een permanent klevende laag die perfect hecht op elke verpakking. Met een etikettendispenser rolt u de verpakkingsetiketten eenvoudig af en plakt ze meteen op uw zendingen.

Antistatische etiketten

Een antistatisch etiket is ideaal voor het verzenden van uw producten gevoelig voor statische elektriciteit. De felle gele kleur trekt meteen de aandacht van iedereen die uw producten behandelt. De waarschuwende boodschap ‘OPGELET – Gevoelig voor statische elektriciteit’ wordt naast het Nederlands ook nog vermeld in het Frans, Duits en Engels. Het antistatisch etiket is dus ook zeer praktisch voor uw zendingen naar het buitenland.

Etiketten voor elk soort gebruik

Naast verzend- en verpakkingsetiketten biedt Rajapack u nog heel wat andere soorten etiketten aan, zoals: magnetische en Amerikaanse etiketten, gevarenetiketten, zelfklevende documentenhoesjes, singaaletiketten, gepersonaliseerde etiketten en etiketten voor printers en kopieerapparaten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste etiketten. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Bedrukte zelfklevende documentenhoesjes
13 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Verpakkingsetiketten - Waarschuwingen
22 referenties
Vanaf 7,60 € Excl. BTW
Verzendetiketten voor plaatsbepaling
4 referenties
Vanaf 7,60 € Excl. BTW
Antistatisch etiket
1 referentie
Vanaf 10,35 € Excl. BTW
Verzendetiketten voor pallets
4 referenties
Vanaf 7,60 € Excl. BTW
Etiket “this side up”
1 referentie
Vanaf 27,85 € Excl. BTW
Voordeelpak waarschuwingsetiketten en etikettendispenser
2 referenties
Vanaf 59,95 € Excl. BTW
Verzendetiketten voor leveringen
2 referenties
Vanaf 9,95 € Excl. BTW
Verpakkingsetiketten - droog houden
2 referenties
Vanaf 11,50 € Excl. BTW
Uitverkoop: Etiketten voor UN-code
Prijstopper
1 referentie
Vanaf  5,53 € Excl. BTW 7,90 € Excl. BTW
Beschermfolie voor etiketten
1 referentie
Vanaf 5,10 € Excl. BTW
Dispenser voor beschermfolie voor etiketten
Nieuw
1 referentie
25,95 € Excl. BTW