0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Verzend- en verpakkingsetiketten

Kleef verpakkingsetiketten op uw dozen en vraag om een voorzichtige behandeling van uw goederen

Goederen die getransporteerd, verzonden of gestockeerd worden verdienen de beste bescherming. Die wordt in de eerste plaats geboden door een kwaliteitsvolle en aangepaste verpakking. Met een speciaal verpakkingsetiket op de buitenzijde van uw verpakkingen, wordt die bescherming nog efficiënter.

Opvallende etiketten voor verpakking en transport

Iedereen kent de grote en opvallende wit-rode of wit-zwarte verpakkingsetiketten. Naar boven wijzende pijlen geven de bovenzijde aan van uw verpakking. Een glas maakt duidelijk dat uw producten breekbaar zijn. Een paraplu geeft aan dat uw goederen gevoelig zijn voor vocht. Buiten deze zijn er nog heel wat andere standaardbooschappen die via transportetiketten duidelijk worden gemaakt. Enkele van deze waarschuwingen zijn: ‘keep dry’, ‘do not top load’ of ‘handle with care’.

Voorkom transportschade met een verpakkingsetiket

Verpakkingsetiketten hebben vooral tot doel duidelijk te maken dat uw goederen op een voorzichtige manier moeten behandeld worden tijdens het transport. Iedereen weet meteen wat de etiketten bedoelen. Ze helpen er voor te zorgen dat uw zendingen onbeschadigd hun bestemming bereiken.

Op de RAJA webshop vindt u transportetiketten met maar liefts 40 verschillende boodschappen. Ze kleven perfect op elk soort verpakking en zijn met behulp van een etikettendispenser heel makkelijk aan te brengen.

Bel ons voor professioneel advies inzake verzend- en verpakkingsetiketten, op het nummer: 0800-224 24 24.

12 referenties
Sorteren op: Relevantie