• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Bedrukte documentenhoesjes

(5 producten)

Bedrukte zelfklevende documentenhoesjes vestigen aandacht op transportdocumenten

Direct de aandacht vestigen op belangrijke documenten doet u met de bedrukte documentenhoesjes van Rajapack! Deze handige documentenhoesjes zijn voorzien van een duidelijke boodschap. Ze zijn direct zichtbaar en geven duidelijk aan waar de belangrijkste documenten zoals facturen, leveringsbonnen of douanepapieren zich bevinden. Doordat ze gemaakt zijn van stevig plastic zijn ze bestand tegen scheuren, vocht en vuil.

Bedrukte documentenhoesjes kleven op elke ondergrond

De bedrukte documentenhoesjes plakken direct stevig vast op elke ondergrond. En kunnen niet meer losgetrokken worden. U brengt ze heel snel en eenvoudig aan op karton, metaal, plastic, hout en glas. Enkel de documenten in het hoesje steken, beschermstrip verwijderen en het hoesje op het pakket kleven. De hoesjes kunt u bestellen in twee verschillende kwaliteiten. Een standaardversie en een zeer sterke variant. Allebei uitermate geschikt voor verzending, transport en opslag van uw goederen en gestapelde pallets.

Bijna alle bedrukte documentenhoesjes leveren wij in een praktische dispenserdoos. Hierdoor zijn de hoesjes direct gebruiksklaar en zijn ze beschermd tegen kreuken. U kunt kiezen uit een groot aantal voorgedrukte boodschappen, beschikbaar in verschillende talen. Ze zijn daardoor ook erg geschikt voor internationale zendingen.

Bedrukte documentenhoesjes en andere etiketten

Naast de bedrukte documentenhoesjes bestaan er ook gewoon transparante documentenhoesjes of allerlei andere etiketten speciaal voor verzending van uw goederen, zoals: verzend- en verpakkingsetiketten en gevarenetiketten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Bedrukte zelfklevende documentenhoesjes
5 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Bedrukte zelfklevende documentenhoesjes, 60 micron
22 referenties
Vanaf 22,25 € Excl. BTW
Bedrukte zelfklevende documentenhoesjes Printlist, 60 micron
Nieuw
8 referenties
Vanaf 7,70 € Excl. BTW
Minipack van 250 bedrukte documentenhoesjes
Nieuw
3 referenties
Vanaf 17,80 € Excl. BTW