0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Transparante documentenhoesjes

Bescherm transport- en verzenddocumenten in een zelfklevend transparant documentenhoesje

In de zelfklevende, transparante documentenhoesjes van RAJA beschermt u heel eenvoudig al uw documenten tijdens transport. Deze hoesjes bieden bescherming tegen scheuren, vocht en vlekken. Uw belangrijke documenten blijven goed zichtbaar, maar zijn daarnaast beschermd tegen alle invloeden van buitenaf. De inhoud van uw verpakking is eenvoudig te controleren zonder deze te hoeven openen.

Documentenhoesjes kleven op elke ondergrond

De documentenhoesjes zijn makkelijk te bevestigen. U kunt ze vastplakken op vrijwel elke ondergrond. Ze kunnen daarna niet meer losgetrokken worden. De bevestiging is ontzettend simpel. Het enige wat u hoeft te doen is het document in het hoesje te steken en de bescherming van het siliconenpapier te halen. Hierna plakt u het vast op uw zending.

Documentenhoesjes in een handige dispenserdoos

Bijna alle documentenhoesjes leveren wij in een handige dispenserdoos van 1000 stuks. Zo kunt u makkelijk de hoesjes pakken en blijven deze netjes tijdens opslag. Ook vindt u bij ons 11 verschillende formaten zodat u altijd het transparante documentenhoesje selecteert dat bij uw zending past.

Documentenhoesjes en andere etiketten

Naast deze handige hoesjes vindt u bij ons nog veel meer etiketten en labels om op uw verpakkingen te kleven. Vooreerst zijn er ook bedrukte documentenhoesjes met standaard meldingen. Daarnaast vindt u bij RAJA eveneens verzend- en verpakkingsetiketten en gevarenetiketten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

7 referenties
Sorteren op: Relevantie