• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 100% tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u Gratis levering bij aankoop vanaf € 200
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Amerikaanse en magnetische etiketten  ( 15 producten )

Label uw machines en producten met Amerikaanse of magnetische etiketten

In de industrie is het vaak nodig om producten, machines, werktuigen of apparatuur van een label te voorzien met daarop technische of andere informatie. Speciaal voor dit doel, levert Rajapack een aantal specifieke etiketten: Amerikaanse etiketten of labels en magnetische etiketten. Zo kan u op een snelle en betrouwbare manier steeds uw goederen labelen.

Amerikaanse etiketten

Amerikaanse etiketten zijn ideaal voor de identificatie van al uw producten. In gebroken wit of opvallende kleuren, met deze labels heeft u meteen de nodige informatie ter beschikking. Zowel de standaardetiketten als de gekleurde Amerikaanse etiketten zijn voorzien van een perforatie met verstevigingsring en beschikbaar met en zonder metaaldraad. U bevestigt de labels probleemloos aan al uw machines en goederen. Onze Amerikaanse etiketten zijn bovendien milieuvriendelijk aangezien ze vervaardigd zijn uit hergebruikte materialen.

Industriële etiketten zijn geschikt voor opslag in openlucht. Ze zijn beschrijfbaar met een markeerstift en eenvoudig te bevestigen aan uw goederen met behulp van een metaaldraad of binder. De metalen etiketten zijn vouwbaar en bestand tegen hoge temperaturen. PVC-etiketten zijn dan weer ideaal voor de chemische sector. De labels in PVC zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren: wit, rood, groen, geel, oranje en blauw.

Magnetische etiketten

Magnetische etiketten kleven eenvoudig op al uw metalen rekken en deuren, toestellen, machines, … en ze zijn net zo gemakkelijk weer te verwijderen. Bovendien laten magnetische etiketten geen lijmsporen na. Ze zijn vervaardigd uit soepel, gemagnetiseerd rubber bekleed met wit of geel vinyl. Voorgesneden magnetische etiketten zijn klaar voor gebruik. Maakt u liever magnetische labels op maat, kies dan voor de etiketten op rol die u zelf met een schaar kan knippen.

Etiketten voor elk gebruik

Etiketten voor industrieel gebruik zijn slechts een van de vele soorten etiketten die u bij Rajapack kan bestellen. Het assortiment is uitgebreid: verzend- en verpakkingsetiketten, gevarenetiketten, zelfklevende documentenhoesjes, gepersonaliseerde etiketten en etiketten voor printers en kopieerapparaten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste etiketten. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.