• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Geschenkenveloppen

(1 product)

Gebruik opvallende geschenkenveloppen als kant-en-klare geschenkverpakking

Gebruiksklare geschenkverpakkingen zijn erg in trek omdat ze zo makkelijk zijn om snel mooie geschenken op een aantrekkelijke manier te verpakken. Zo zijn er bijvoorbeeld de erg opvallende geschenkenveloppen, vervaardigd in sterk plastic in felle kleuren. Er zijn matte of glanzende plastic enveloppen voor geschenken en schokwerende luchtkussenenveloppen. Plastic geschenkenveloppen trekken gegarandeerd de aandacht van iedereen. Ze vormen een zéér originele geschenkverpakking, die bovendien uw cadeaus beschermt tegen vocht en vuil.

Geschenkenveloppen en andere geschenkverpakkingen

Rajapack biedt nog meer gebruiksklare geschenkverpakkingen aan. Geschenkdozen en geschenkzakjes bijvoorbeeld. Die zijn perfect voor het verpakken van kleine geschenken.

Maar het assortiment geschenkverpakkingen is nog veel groter. Wat dacht u van het volgende: geschenkpapier, zijdepapier, geschenklint, strikjes en spiegelsterren, draagtassen in kraftpapier en in lakpapier, draagtassen in plastic en draagtassen speciaal voor flessen, cadeaudozen en verzenddozen voor flessen, …

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste geschenkverpakking. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Personaliseer GRATIS* uw draagtassen
1 product Filters verwijderen
Lijst Raster
Gekleurde plastic envelop
12 referenties
Vanaf 38,35 € Excl. BTW