logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Draagtassen voor flessen  ( 4 producten )

Een fles wijn of champagne kunt u heel snel en voordelig verpakken in een draagtas voor flessen. U biedt uw klanten zo een praktisch handvat en het geheel ziet er ook nog eens vrijwel direct feestelijk uit. Er zijn hele chique draagtassen voor flessen, bijvoorbeeld in glanzend, fel gekleurd lakpapier of in dik kraftpapier met een venster. Ook zijn er sobere en eenvoudige draagtassen in dezelfde materialen. Wat voor fles u ook cadeau geeft, bij wat voor gelegenheid dan ook, met Rajapack’s draagtassen voor flessen weet u zeker dat het goed verpakt is. Succes gegarandeerd!

Draagtassen en andere verpakkingen voor flessen

Speciaal voor de verpakking van flessen hebben wij, naast het aanbod flesdraagtassen, ook een uitgebreid assortiment aan overige flesverpakkingen. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld kartonnen hoesjes die individuele flessen extra beschermen tegen stoten en schuren. Maar ook cadeaudozen voor flessen, en diverse soorten flesverzenddozen, geschikt voor het verpakken van 1, 2, 3, 6 of 12 flessen vindt u in ons online assortiment.

Rajapack: draagtassen voor flessen en andere verpakkingen

Rajapack is Europa’s nummer 1 in verpakkingen. Dat betekent uiteraard dat u altijd bij ons terecht kunt als het om draagtassen voor flessen gaat. Maar ook voor andere producten hebben we praktisch altijd de juiste verpakking. En gaat uw wijn op internationaal transport? Dan bestelt u bij ons net zo makkelijk kartonnen dozen, verzenddozen, exportcontainers of houten kisten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Maak het uw klanten gemakkelijk met een draagtas voor flessen

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Kleur
Materiaal
4 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Lakpapieren draagtassen voor flessen
Vanaf 29,20 € Excl. BTW
Kraftpapieren flessendraagtas
Vanaf 7,85 € Excl. BTW