0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Draagtassen voor flessen

Maak het uw klanten gemakkelijk met een draagtas voor flessen

Een fles wijn of champagne kunt u heel snel en voordelig verpakken in een draagtas voor flessen. U biedt uw klanten zo een praktisch handvat en het geheel ziet er ook nog eens vrijwel direct feestelijk uit. Er zijn hele chique draagtassen voor flessen, bijvoorbeeld in glanzend, fel gekleurd lakpapier of in dik kraftpapier met een venster. Ook zijn er sobere en eenvoudige draagtassen in dezelfde materialen. Wat voor fles u ook cadeau geeft, bij wat voor gelegenheid dan ook, met RAJA’s draagtassen voor flessen weet u zeker dat het goed verpakt is. Succes gegarandeerd!

Draagtassen en andere verpakkingen voor flessen

Speciaal voor de verpakking van flessen hebben wij, naast het aanbod flesdraagtassen, ook een uitgebreid assortiment aan overige flesverpakkingen. In onze webshop vindt u bijvoorbeeld kartonnen hoesjes die individuele flessen extra beschermen tegen stoten en schuren. Maar ook cadeaudozen voor flessen, en diverse soorten flesverzenddozen, geschikt voor het verpakken van 1, 2, 3, 6 of 12 flessen vindt u in ons online assortiment.

RAJA: draagtassen voor flessen en andere verpakkingen

RAJA is Europa’s nummer 1 in verpakkingen. Dat betekent uiteraard dat u altijd bij ons terecht kunt als het om draagtassen voor flessen gaat. Maar ook voor andere producten hebben we praktisch altijd de juiste verpakking. En gaat uw wijn op internationaal transport? Dan bestelt u bij ons net zo makkelijk kartonnen dozen, verzenddozen, exportcontainers of houten kisten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

4 referenties
Sorteren op: Relevantie