0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,2/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Plastic draagtassen voor flessen

Geef elke klant die 1 of 2 flessen wijn bij u koopt een sterke plastic draagtas voor flessen

Verkoopt u flessen wijn, champagne of andere flessen drank als geschenk, dan zijn deze plastic draagtassen voor flessen écht iets voor u. Stevige plastic draagtassen met gestanste handgrepen waarin u makkelijk en snel 1 of 2 flessen drank verpakt.

Een voordelige en handige geschenkverpakking voor wie een lekkere fles wijn of champagne cadeau geeft. U kan kiezen uit een flesdraagtas uit wit glanzend plastic of uit een draagtas voor flessen in rood en goud met een druiventrosmotief.

Plastic draagtassen voor flessen en andere geschenkverpakkingen

Via onze webshop bestelt u niet alleen deze handige plastic draagtassen voor flessen, maar ook andere geschenkverpakkingen, zoals: geschenkpapier, geschenkzakjes, geschenkdozen, zijdepapier, verpakkingslint, papieren draagtassen in sterk kraftpapier en glanzend lakpapier, plastic draagtassen met oren, plastic draagtassen met handgrepen, verzend- en cadeaudozen voor flessen, stikjes en spiegelsterren ...

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste geschenkverpakking. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

1 referentie
Sorteren op: Relevantie