0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Stellingbakken

De ideale bak voor een overzichtelijke opslag van al uw kleine producten en onderdelen

Praktisch en overzichtelijk uw producten sorteren? Kies dan voor een van onze opvallende blauwe stellingbakken met dwarsverdeling. De stellingbakken zijn beschikbaar in een breed assortiment afmetingen zodat u moeiteloos alle onderdelen en losse producten overzichtelijk kan opslaan, van klein naar groot. Om de inhoud van uw stellingbak nog makkelijker te identificeren kan u een breed etiket aan de grijpopening kleven. Hiervoor is er op elke stellingbak voldoende vrije ruimte voorzien. Dit etiket kan u vervolgens voorzien van een volgnummer, barcode, enz.

Door de rechte hoeken haalt u het maximum uit de beschikbare capaciteit. De stellingbakken zijn vervaardigd uit zeer sterk polypropyleen. Hierdoor zijn ze onbreekbaar en bestand tegen vetten, zuren en oliën.

Benut optimaal uw stellingbak door de dwarsverdelingen

De stellingbakken van RAJA zijn uniek doordat ze aan de binnenzijde voorzien zijn van inkepingen om de 5 cm. Deze inkepingen laten u toe om dwarsverdelingen in te schuiven, zowel langs de breedte als langs de lengte. Zo verdeelt u uw stellingbak eenvoudig in aparte vakjes.
Maar dat is nog niet alles… Naast dwarsverdelingen kan u ook gebruikmaken van andere toebehoren waaronder een stofdeksel (om de inhoud te beschermen tegen stof), en een veiligheidsbeugel. Met deze beugel voorkomt u het risico dat uw stellingbak ongewild uit een rek wordt getrokken. De veiligheidsbeugel klemt uw stellingbak vast in een stelling wanneer hij lichtjes wordt gekanteld. Zeer handig tijdens het proces van order picking!

Bekijk hieronder het ruime aanbod stellingbakken van RAJA en breng in een oogopslag orde en netheid in uw opslagplaats.

3 referenties
Sorteren op: Relevantie