0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent
  • Tussenschot voor stellingbakken
Tussenschot voor stellingbakken - 1

Tussenschot voor stellingbakken

(15 producten)
Verzonden in 24u
Vanaf
9,91 €Excl. BTW

per VE van 10

Alle prijzen tonen
  • Compatibel met de volgende stellingbakken.
  • Verdeling in de breedte of in de lengte.
  • In plastic (dwars) of staalplaat (overlangs).
  • Hou uw verschillende kleine producten netjes van elkaar gescheiden.
...lees meer

spinner

Gedetailleerde beschrijving

Verdeel stellingbakken eenvoudig in compartimenten met dit tussenschot.


Keuze uit twee types:

  • Dwars tussenschot in de breedte (in transparant plastic): zie codes QT in bovenstaande kolom. Deze verdeler scheidt uw stellingbak in 2 delen in de breedte (tussen de beide zijkanten). Eveneens voorzien van etikettenhouder (etiketten meegeleverd). Compatibel met de volgende stellingbakken.
  • Overlangs tussenschot in de lengte (in stevig plaatstaal): zie codes LT in bovenstaande kolom. Deze verdeler scheidt uw stellingbak in 2 delen in de lengte (van vooraan tot achteraan). Compatibel met de volgende stellingbakken.

Stellingbakken zijn érg handig voor het sorteren van losse en kleine producten. U kan deze bakken makkelijk in compartimenten onderverdelen met een overlangs of dwars tussenschot. Zo kan u verschillende producten, of verschillende afmetingen van hetzelfde product kwijt in 1 magazijnbak.

De tussenschotten houden de verschillende producten netjes van elkaar gescheiden. De beschikbare ruimte in de stellingbak wordt optimaal benut. De dwarse tussenschotten zijn gemaakt uit transparant plastic en zijn voorzien van een etikettenhouder. De inhoud van de stellingbak blijft zo altijd goed zichtbaar. De overlangse tussenschotten zijn vervaardigd uit stevig staal met grijs-beige coating.