0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Vouwkratten

De kist die u in een oogwenk open en dicht vouwt

Wilt u uw magazijnruimte optimaal benutten? Denk dan eens aan vouwkratten! Vouwkratten vormen de ideale opslagoplossing in stockageplaatsen waar de beschikbare ruimte schaars is. Ingeklapt nemen de vouwkratten tot wel 80% minder volume in dan opengevouwen. Vouwkratten zijn speciaal ontworpen voor een intensief gebruik in de industrie en distributiesector. Door hun rechte zijwanden benut u een maximum aan laadcapaciteit. Om de inhoud van uw opgeslagen vouwkratten makkelijk van elkaar te onderscheiden, kan u ze voorzien van een zelfklevend etiket (bv. met een serienummer of barcode). Elk vouwkrat is hiervoor voorzien van voldoende ruimte aan de korte lengte.

Wilt u uw goederen optimaal beschermen tegen invloeden van buitenaf, dan kunt u gebruikmaken van een uitvoering met een scharnierdeksel. Door het deksel zullen uw producten minder invloed ondervinden van o.a. stof, vocht of uv-licht. De vertrouwelijkheid van uw verzending wordt extra gegarandeerd door een optionele veiligheidheidssluiting. De scharnierdeksels van het vouwkrat blijven daardoor stevig gesloten hetgeen uw producten beter afschermt tegen pogingen van diefstal.

Stapelbaar en inklapbaar

Zowel dicht- als opengevouwen kunt u de kratten makkelijk op elkaar stapelen. De afmetingen van de vouwkratten zijn bovendien aangepast aan de omvang van een pallet. U kunt hierdoor zonder moeite een grotere stapel vouwkratten in één keer vervoeren met een vrachtwagen. Tot slot zijn vouwkratten voorzien van handgrepen aan de kopse kant. U kunt ze dus makkelijk optillen en verplaatsen.

Vouwkratten met of zonder deksel, met geperforeerde of gesloten wanden, geschikt voor pallets… u vindt het allemaal in het onderstaande productoverzicht.

3 referenties
Sorteren op: Relevantie