0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Legbordstellingen

Makkelijke en snel op te bouwen stellingen voor het opslaan en ordenen van al uw materiaal

Bouw makkelijk en snel uw stelling op met de legbordstellingen van RAJA. Ze zijn ideaal voor uw logistiek centrum of werkplaats. Legbordstellingen bieden plaats voor allerhande producten: van kleine losse onderdelen, tot middelzware omvangrijkere dozen of magazijnbakken. Ze zijn stuk voor stuk zeer eenvoudig te monteren, vaak met behulp van een simpel kliksysteem. De legborden zijn bovendien in de hoogte verstelbaar. U klikt ze gewoon uit de stelling zonder het geheel te moeten demonteren.

Laat uw legbordstellingen meegroeien met uw bedrijf

Een legbordstelling is standaard opgebouwd uit een stevig basisrek. Naargelang de benodigde ruimte kunt u dit basisrek vervolgens aanvullen met een aanbouwrek. U kunt dit proces zelfs eindeloos herhalen. Hoe meer ruimte uw opslagplaats biedt, hoe meer legbordstellingen u dus langs elkaar kan plaatsen. In functie van de groei van uw bedrijf kan u systematisch nieuwe legbordstellingen toevoegen. Zo blijft u ervan verzekert dat u al uw producten en artikelen overzichtelijk kan blijven opslaan en ordenen.

Legbordstellingen zijn doorgaans beschikbaar met twee soorten legborden. Langs de ene kant kan u kiezen voor stevige buislegborden die ideaal zijn voor het opslaan van onder andere dozen. Langs de andere kant kan u uw buislegbord ook combineren met bijvoorbeeld een hardboard legbord. Ze geven de lading meer stabiliteit en zijn daardoor ideaal voor de opslag van kleine losse onderdelen.

Maak hieronder uw keuze uit een van de vele legbordstellingen van RAJA. Ga voor een overzichtelijke ordening en opslag in uw magazijn en werkplaats. Hebt u vragen, dan kan u zoals altijd rekenen op het professioneel advies van een van onze verpakkingsspecialisten.

11 referenties
Sorteren op: Relevantie