0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Magazijnstellingen

De perfecte stelling voor het opslaan van uw zware en volumineuze goederen

Magazijnstellingen: ze zijn de perfecte stelling voor het verticaal stapelen en opslaan van uw zware en volumineuze goederen. Met de magazijnstellingen van RAJA bent u verzekerd van een maximum aan ruimtebesparing in uw magazijn of werkplaats. Magazijnstellingen zijn geschikt voor het opslaan van zwaardere lasten vanaf 500 kg. Door hun structuur die is opgebouwd uit draagbalken en versterkte staanders kunnen ze deze grote gewichten moeiteloos ondersteunen.

Magazijnstellingen zijn standaard opgebouwd uit een basisstelling die u naargelang uw eigen behoeften verder kan uitbreiden met een aanbouwrek. U kunt dit proces eindeloos herhalen. Hoe groter uw magazijn, hoe meer magazijnstellingen u dus aan elkaar kan koppelen. Elke magazijnstelling is zeer eenvoudig te monteren, vaak met behulp van een inventief inhaaksysteem. Wilt u losse onderdelen opslaan in plaats van grote dozen of kisten? Maak dan gebruik van een houten spaanplaat of hardboard. U bevestigt deze eenvoudig op de draagbalken. De draagbalken en legborden zijn bovendien in de hoogte verstelbaar, precies zoals u het wilt.

De meeste magazijnstellingen bieden de mogelijkheid om uw pallets onder het eerste legbord te plaatsen, rechtstreeks op de vloer – en dus makkelijk binnen het bereik van een transpallet of pompwagen. Hierdoor volstaat één magazijnrek voor het opslaan van verschillende opslaghoeveelheden, gaande van eenvoudige kartonnen dozen en kisten tot een volledige pallet.

Maak hieronder uw keuze uit een van vele magazijnstellingen van RAJA. Onze specialisten helpen u uiteraard graag verder met het maken van juiste keuze.

7 referenties
Sorteren op: Relevantie