0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,2/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Palletstellingen

De meest effectieve oplossing voor uw palletopslag

Palletstellingen bestaan uit staanders die aan elkaar worden bevestigd door draagbalken. Daarbij worden de pallets rechtstreeks op de draagbalk geplaatst. Het vormt ongetwijfeld de meest robuuste oplossing om uw pallets op te slaan. Naargelang de breedte van de volledige palletstelling kan u per niveau 3 tot 4 pallets opslaan.

Palletstellingen zijn zeer eenvoudig en snel te monteren dankzij het praktische inhaaksysteem. U heeft daarbij dus geen schroeven of bouten meer nodig en bent bij de montage niet langer afhankelijk van ander werkmateriaal. Ondanks het eenvoudige kliksysteem zijn de palletstellingen van RAJA uiterst robuust en kunnen ze makkelijk ladingen dragen tot wel 3000 kg per niveau.

Om uw palletstellingen meer stabiliteit te geven, verankert u de staanders best in de grond. Denk eraan dat u elke draagbalk in de hoogte kan verstellen. Zo past u de palletstelling dus makkelijk aan, aan de courante omvang van uw pallets. Tot slot maken de aanbouwstukken het eenvoudig mogelijk om uw palletstelling verder uit te breiden, in functie van uw behoeften en aangepast aan uw beschikbare opslagruimte. Breidt uw magazijn uit, of hebt u nood aan meer opslagcapaciteit? Koop dan eenvoudigweg een aanbouwrek van hetzelfde type palletstelling.

Maak hieronder uw keuze en sla uw pallets voortaan overzichtelijk en veilig op met een palletstelling van RAJA. Laat u begeleiden door ons professioneel advies voor de beste keuze.

1 referentie
Sorteren op: Relevantie