0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Etiketten en etikettenhouders

Industriële en magnetische etiketten om uw opgeslagen goederen snel te identificeren

Dankzij magazijnstellingen en –rekken is het mogelijk om structuur en orde te brengen in de opslag van al uw goederen. Om uw opgeslagen goederen echter snel te kunnen lokaliseren, is het aan te raden om uw stellingen ook te voorzien van etiketten en etikethouders. De etiketten voorziet u eenvoudigweg van een identificatiecode of volgnummer. Aan de hand hiervan vinden uw magazijnmedewerkers en order pickers snel de juiste locatie terug van elk mogelijk product in uw magazijn.

Magnetische etiketten en etikethouders vormen de meest eenvoudige en snelle oplossing om uw opslaglocaties te identificeren. U brengt hen aan waar u maar wilt op uw stellingen of rekken. Door de magnetische hechting kan u de etikethouders zo vaak verplaatsen als u wenst. Om uw etiketten uniform, snel en professioneel af te drukken, raden we u aan om gebruik te maken van een etiketteermachine. Onbedrukte etiketten kunt u eenvoudigweg beschrijven met een viltstift.

Maak hieronder uw keuze uit het ruimte assortiment industriële etiketten, magnetische etiketten en etikethouders. U kan bij RAJA altijd rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding en een levering binnen de 24 uur, waar ook in de Benelux.

12 referenties
Sorteren op: Relevantie