0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Pompwagens

> RAJA Blog: Welk rollend materiaal past het best bij uw lading?

Om zware gestapelde pallets probleemloos te vervoeren heeft u een transpallet van RAJA nodig. Die zijn vervaardigd uit onverwoestbaar staal en tillen zonder moeite een vracht van 2.000 tot 2.500 kg op.

Een transpallet is onmisbaar in elk bedrijf

Beschikt u nog niet over een transpallet? Bestel er dan snel een online via de RAJA webshop. Een transpallet is werkelijk onmisbaar voor het lossen en laden van vrachtwagens, het leveren van goederen bij een klant of het stockeren van vracht in uw magazijn. Dankzij hun ronde en ergonomische handvat kan u de transpalletten makkelijk duwen, trekken en besturen. Zo brengt u moeiteloos dozen, verpakkingen en goederen naar uw verzend- of transportafdeling.

U kan bij RAJA kiezen uit diverse types transpalletten, geschikt voor allerlei soorten omgevingen. Het maximale gewicht dat ze kunnen tillen varieert van max. 2 000 tot 2 500 kg. Ze zijn uitgerust met een krachtig hydraulisch systeem. Enkele keren pompen volstaat om elke pallet van de grond te tillen. De wielen van een transpallet kiest u in functie van de bodem waarop u ermee rijdt, polyurethaan wielen zorgen bij een vlakke vloer voor het beste draagvermogen en duurzaamheid. Voor een ongelijke vloer met oneffenheden kiest u best voor een transpallet met rubberen wielen (let op: rubberen wielen laten sporen na op uw vloer).

8 referenties
Sorteren op: Relevantie