0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,2/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Rolcontainers

Transporteer eenvoudig uw omvangrijke of waardevolle producten

Zoekt u een oplossing om omvangrijke dozen of artikelen snel te verplaatsen? Dan raden we u aan om te kiezen voor een rolcontainer. Als familie van het rollend magazijnmateriaal biedt de rolcontainer de mogelijkheid om het grootst aantal goederen in één keer te verplaatsen, zonder tussenkomst van een gemotoriseerde of elektrisch aangedreven machine. Rolcontainers zijn vervaardigd in een robuuste metalen structuur waardoor ze uiterst geschikt zijn voor gebruik in alle soorten logistieke centra. Lasten tot 500 kg vormen voor hen geen enkele uitdaging. De wielen onderaan de rolcontainer maakt hem makkelijk hanteerbaar en bestuurbaar.

Rolcontainers zijn standaard voorzien van twee zijwanden zodat u uw goederen veilig kan verplaatsen. Om er zeker van te zijn dat uw grote dozen toch niet uit de rolcontainer zouden tuimelen, kan u optioneel kiezen voor een derde of vierde zijwand in metaaldraad. Rolcontainers met vier wanden zijn voorzien van een scharnierdeur die is af te sluiten met een hangslot. De inhoud van zo’n rolcontainer is daardoor beter afgeschermd tegen pogingen van diefstal.

Ontdek hier beneden alle soorten rolcontainers van RAJA. Maak uw keuze uit een rolcontainer met standaardafmetingen, met een extra beveiligingsdeur of met een breder draagvlak voor grotere volumes dozen. Voor al uw behoeften vindt u ongetwijfeld de juiste variant. Bestel eenvoudig online vóór 16 uur en laat uw rolcontainer al de volgende werkdag bij u op de stoep leveren.

7 referenties
Sorteren op: Relevantie