• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,4/5
    Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering vanaf €200 €149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestelling Per referentie

Antivermoeidheidsmatten

(3 producten)

Werk langer gezond en evenwichtig met ons selectie vermoeidheidsmatten

Staand werken aan een inpaktafel of een machine geeft een ongelijkmatige druk op de voeten, de onderrug, het bekken en de gewrichten. Herhaling van alsmaar weer dezelfde bewegingen verergeren de schadelijke gevolgen voor het menselijk lichaam. Antivermoeidheidsmatten herstellen de balans en zorgen voor een gelijkmatige verdeling op linker- en rechterbeen. Ze versterken de doorbloeding in de eenzijdig gebruikte spierbundels en voorkomen stagnering in de anderen. Daardoor vangen ze musculoskeletale overbelasting op en blijven vermoeidheidsverschijnselen langer uit.

Voor elke werknemer die per dag meerdere uren rechtopstaand moet werken zijn antivermoeidheidsmatten een absolute must. Hun unieke geribbelde structuur zorgt voor een betere gewichtsverdeling en comfort bij monotoon staand werken. Het leidt geen twijfel dat een antivermoeidheidsmat absoluut de moeite loont. De matten zijn doorgaans vervaardigd van rubber en hebben een antislipcoating zodat u niet enkel ergonomisch maar ook veilig kunt werken. Stabiliteit is altijd gewaarborgd.

Naast antivermoeidheidsmatten kunt u ook opteren voor antivermoeidheidstegels. De tegels klikt u eindeloos aan elkaar om op die manier grotere werkoppervlakken van een ergonomische ondergrond te kunnen voorzien. Tot slot zijn de tegels af te werken met gele randen. Hierdoor vallen ze sneller en beter op en is het voor iedereen onmiddellijk duidelijk dat hij een andere zone betreedt.

Ontdek op deze pagina alle soorten antivermoeidheidsmatten en –tegels van RAJA en bestel ze eenvoudig online. U kan ze allemaal eenvoudig stofzuigen en afspuiten voor een vlekkeloos onderhoud. Antivermoeidheidsmatten zijn uitsluitend geschikt voor binnengebruik.

NIEUW

RAJA’s onmisbare producten om social distancing te respecteren.

Bekijk het aanbod
3 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Antivermoeidheidsmat Skystep
3 referenties
Vanaf  34,95 € Excl. BTW
Antivermoeidheidstegels Skywalker
3 referenties
Vanaf  12,95 € Excl. BTW
Antivermoeidheidsmat Cushion Trax
2 referenties
Vanaf  114,00 € Excl. BTW