0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Opstapkrukjes, trapjes en ladders

Werk veilig en stabiel in de hoogte met onze selectie trapjes of ladders

Kies voor de opstapkrukjes, trapjes en ladders van RAJA en werk in alle veiligheid in de hoogte. Al onze krukjes en ladders zijn uitgevoerd in robuuste materialen waardoor ze uiterst geschikt zijn voor gebruik in een magazijn of logistiek centrum. De meeste van onze krukken, trappen en ladders zijn voorzien van antislip treden en voeten waardoor u altijd de nodige stabiliteit bewaart op de werkvloer. Bestel uw magazijnmateriaal eenvoudig online bij RAJA en ga er de volgende werkdag al mee aan de slag.

Compacte opstapkrukjes en trapjes

Ons assortiment compacte opstapkrukjes en trapjes is ideaal voor het bereiken van kleine hoogtes. Prima dus wanneer u het bovenste schap in een rek of kast wilt bijvullen. De opstapkrukjes en trapjes van RAJA zijn stuk voor stuk uiterst licht en daarom makkelijk manueel te verplaatsen. De slipvaste bekleding zorgt ervoor dat u steeds stabiel in de hoogte kan werken.

Ladders voor het bereiken van grotere hoogten

Voor het bereiken van grotere hoogten bent u eerder aangewezen op trapladders. Door de antislipbeveiliging van de treden staat u altijd stevig op uw voeten. Met de ladders van RAJA bent u verzekerd van een sterke, lichte en stabiele constructie waarmee u veilig in de hoogte kunt werken.

Kies voor magazijnmateriaal van RAJA en verzeker u van de beste prijs-kwaliteitverhouding.

8 referenties
Sorteren op: Relevantie