0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Vloermarkeringen

Sterke en slijtvaste vloermarkeringen voor alle soorten vloeren

Vloermarkeringen zijn een van de voordeligste en snelste manieren om makkelijk structuur en veiligheid te integreren op je werkplek. Vloermarkeringen van RAJA zijn zeer sterk en bestand tegen slijtage, veroudering, oplosmiddelen, uv-stralen en temperatuurschommelingen. Ze zijn ideaal voor zwaar verkeer en machineverkeer. Met de vloermarkeringen van RAJA maakt u duidelijk waar uw goederen mogen worden opgeslagen, welke zones geschikt zijn voor voetgangers of welke zones absoluut verboden zijn voor bezoekers.

U heeft de keuze uit meerdere kleuren vloermarkeringen (waaronder geel, rood, groen of blauw) om elke zone nog duidelijker van elkaar te onderscheiden. Zorg ervoor dat het voor iedereen echter duidelijk is waarvoor elke kleur staat. Best verklaart u de betekenis van de kleuren aan de ingang tot uw werkruimte of magazijn. De meeste vloermarkeringen van RAJA zijn herpositioneerbaar tijdens het aanbrengen en makkelijk te verwijderen zonder sporen na te laten. Om het verwijderen sneller te laten verlopen kan u eveneens denken aan een industriële lijmverwijderaar.

Naast de gekleurde vloermarkeringen op rol, kunt u ook kiezen voor vloermarkeringen met de opdruk van een cijfer of letter. Deze losse vloermarkeringen plakt u op de vloer of tegen een rek om de correcte opslagplaats aan te duiden. De letters en cijfers zijn extra zichtbaar door hun grotere formaat en door hun uitvoering van zwarte karakters op een gele achtergrond. De precieze locatie van uw opgeslagen goederen kan u met deze vloermarkeringen dus altijd makkelijk traceren.

Bekijk hieronder het volledige assortiment vloermarkeringen en breng onmiddellijk een stuk meer veiligheid en structuur in uw magazijn. Bestel ze vóór 16 uur en verzeker van een levering binnen de 24 uur op de volgende werkdag.

11 referenties
Sorteren op: Relevantie