0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Veiligheidsspiegels

Behoud een optimaal en veilig zicht vanuit alle hoeken

Met de veiligheidsspiegels van RAJA bent u verzekerd van een optimale zichtbaarheid in uw magazijn of op uw parking. Hoe ruimer uw gezichtsveld, hoe beter u gevaarlijke situaties kan inschatten én voorkomen. De veiligheidsspiegels van RAJA zijn onmisbaar in elk magazijn. De panoramaspiegel voor binnengebruik is afgewerkt met een laag helder acryl voor een perfect spiegelend effect. Dankzij de bevestigingsbeugel kunt u deze panoramaspiegel vlotjes en stevig bevestigen aan een wand op het plafond. Deze spiegels zijn standaard licht in gewicht en slagvast.

Voor een optimaal en nog veiliger zicht kunt u best kiezen voor onze bolvormige panoramaspiegel. Ook deze veiligheidsspiegel is afgewerkt in helder acryl waardoor u kan rekenen op een superscherp beeld, net zoals bij een spiegel. Het biedt een prima zicht langs 3 zijden in werkplaatsen, parkings, het verkeer, enz.

Veiligheid: altijd en overal dankzij RAJA

Naast panoramaspiegels kunt u bij RAJA kiezen uit nog veel meer artikelen die uw werkveiligheid garanderen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verbods- en gebodsborden, veiligheidskegels, vloermarkeringen en stalen beschermingsbarrières. Ze maken duidelijk wat de verkeersstromen zijn op uw werkplek of parkeerterrein en garanderen dat uw personeel zich veilig kan verplaatsen.

Hebt u uw keuze al gemaakt? Kies hieronder voor een van de veiligheidsspiegels van RAJA of laat u professioneel begeleiden door een van de vele verpakkingsspecialisten die klaarstaan om u verder te helpen met al uw vragen – per telefoon, via e-mail of chat.

2 referenties
Sorteren op: Relevantie