0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Veiligheidsmessen

> RAJA Blog: Bekijk hier onze keuzegids voor veiligheidsmessen.

Kartonnen dozen, tape, folie, textiel… Om het efficiënt en vlekkeloos te snijden raden we u aan om gebruik te maken van een veiligheidsmes. De veiligheidsmessen uit het assortiment van RAJA zijn stuk voor stuk geschikt voor professioneel gebruik, zowel op kantoor als in uw magazijn. Veiligheidsmessen onderscheiden zich van standaard cutters doordat het lemmet na het snijden automatisch terug in het heft springt. De risico’s op ongelukjes worden daardoor al onmiddellijk een stuk kleiner.

Naargelang het type veiligheidsmes kan u zeer uiteenlopende materialen snijden. Denken we maar aan kartonnen dozen (van enkel-, dubbel- of driedubbelgolfkarton), rekfolie, omsnoeringen, tape, touw, schuim, textiel, enz. De meeste veiligheidsmessen van RAJA hebben een ergonomische afwerking zodat u ze moeiteloos voor langere tijd kan hanteren. Is het lemmet bot, dan kan u het mesje in de meeste gevallen omdraaien zodat u opnieuw over een scherpe kant beschikt. De meeste lemmeten zijn op deze manier tot 4 keer om te draaien (controleer de technische specificaties van uw veiligheidsmes om te weten of u het lemmet kan omdraaien).

Naast veiligheidsmessen met een intrekbaar lemmet heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een gamma veiligheidsmessen waarbij het mes niet intrekbaar is maar wél wordt afgeschermd van uw handen en goederen. Het mes is veilig verborgen in de handgreep waardoor u zich niet per ongeluk kan snijden. Met dit soort veiligheidsmessen beschermt u niet enkel uw handen, maar ook de inhoud van uw verpakkingen. Tijdens het snijproces kan het mesje de inhoud van uw doos niet raken.

Maak hieronder uw keuze uit ons ruime assortiment veiligheidsmessen. Bestel ze online vóór 16 u. en verzeker u van een levering binnen de 24 u. (op werkdagen).

17 referenties
Sorteren op: Relevantie