Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Palletopzetranden

Palletopzetranden om het stockeren nog makkelijker te laten verlopen

Volumineuze en zware goederen zijn vaak moeilijk te vervoeren. Wanneer u ze echter op een pallet plaats kan u ze eenvoudig van een stevige omkasting voorzien met behulp van palletopzetranden. Sluit ze ten slotte af met een palletdeksel om ze klaar te maken voor verzending.

Hoe gebruikt u een palletopzetrand?

Starten doet u met een standaard pallet. Hierop plaatst u (een deel) van uw lading. Vervolgens voorziet u de pallet van een eerste palletrand. Naargelang de omvang en hoogte van uw lading kunt u naar wens meerdere palletopzetranden boven op elkaar plaatsen. Let er echter op dat de totale omvang van de pallet nooit té groot wordt. Uw pallet moet te allen tijde blijven voldoen aan de vooropgestelde buitenafmetingen voor export en verzending.

Voor ieder wat wils

Palletopzetranden zijn beschikbaar in verschillende soorten materialen. De lichtste oplossing vindt u bij palletopzetranden in karton. Ze zijn volledig recycleerbaar, net zoals een kartonnen doos. Dit soort opzetranden is tot 65% lichter dan houten opzetranden. U bespaart daardoor aanzienlijk op uw transportkosten.

Moet u een kist opbouwen die ook geschikt is voor export, dan opteert u het best voor een houten palletopzetrand. De houten palletopzetranden van RAJA voldoen aan de ISPM15-norm. Ze beantwoorden met andere woorden aan de strengste voorwaarden voor verzending naar landen buiten de EU.

De laatste variant waaruit u kan kiezen, is de multiplex palletopzetrand. Multiplex opzetranden wegen tot 30% minder dan houten opzetranden. Dit helpt om het gewicht van uw transporten en uw transportkosten laag te houden.

Vragen? Contacteer dan vrijblijvend de verpakkingsspecialisten van RAJA. Ze overlopen met u alle mogelijkheden, in functie van uw goederen. Bekijk hieronder het volledige aanbod palletopzetranden van RAJA.

5 referenties
Sorteren op: Relevantie