0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Afdekvellen voor pallets

Bescherm met een afdekvel of met beschermfolie pallets en goederen

Eenvoudig al uw producten en pallets beschermen met de afdekvellen voor pallets van RAJA. Deze vellen beschermen uw goederen tegen vocht, stof en vuil. U plaatst enkel het grote afdekvel op de bovenkant van uw gestapelde pallets en u heeft de garantie dat de producten niet beschadigen of vuil worden tijdens transport. En u kunt deze vellen ook gebruiken bij werkzaamheden voor het beschermen van meubels, apparatuur en de vloer.

Bescherm al uw goederen met de afdekvellen voor pallets

Afdekvellen voor pallets kunt u bestellen in veel soorten en maten. Zo is de zeer soepele beschermfolie ideaal voor het verpakken, afdekken en beschermen van verschillende producten tijdens transport. Maar ook de vloer blijft perfect schoon tijdens schilderwerken. Dit materiaal is zeer sterk en waterbestendig. Hierdoor kunt u het ook goed gebruiken om grote producten langere tijd in op te slaan. Deze folie leveren wij op een handzame rol. Als u enkel pallets wilt afdekken dan is een afdekvel genoeg. Wij leveren deze in losse vellen in het formaat van de gangbare pallets. En in combinatie met de rekfolie maken deze afdekvellen het dieven zeer lastig om producten te ontvreemden.

Bestel direct afdekvellen voor pallets op rajapack.nl!

Naast deze afdekvellen voor pallets bestelt u bij ons nog veel meer handige producten, zoals pallets, kleefband voor palletten en spanbanden.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

7 referenties
Sorteren op: Relevantie