0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Beschermhoeken en beschermprofielen

Bescherm de hoeken van uw producten met hoekbeschermers en hoekprofielen

Bescherm de hoeken en randen van al uw zendingen met de beschermhoeken en beschermprofielen van RAJA! Vaak lopen producten onnodig veel schade op tijdens transport. Met de beschermende hoekprofielen kunt u dit eenvoudig voorkomen. Deze profielen kunt u eenvoudig bevestigen op de hoeken van kartonnen dozen. Hierdoor zijn deze direct beschermd tegen stoten en beschadigingen. Ook zorgen deze hoekprofielen dat de omsnoeringsband niet snijdt in uw kartonnen dozen. Zo weet u zeker dat uw producten goed bij de ontvanger aankomen!

Zorg dat uw zending goed aankomt met beschermhoeken en beschermprofielen

U kunt bij ons allerlei soorten beschermhoeken en beschermprofielen bestellen. De standaard kartonnen hoekprofielen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Zo vindt u altijd het profiel dat perfect bij uw zending past. En deze hoekprofielen zijn goed voor het milieu! Ze zijn gemaakt van gerecycled materiaal, dat na gebruik weer te recyclen is. De plastic hoekbeschermers zijn verkrijgbaar in het wit en zwart, in twee verschillende formaten. En deze bieden een zeer goede bescherming tegen de snijdende omsnoeringsbanden.

Bestel direct beschermhoeken en beschermprofielen op rajapack.nl!

Naast de handige beschermhoeken en beschermprofielen bestelt u bij ons nog veel meer praktische producten, zoals pallets, afdekvellen voor palletten en tussenbladen voor palletten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel ons op 0800-224 24 24.

9 referenties
Sorteren op: Relevantie