logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Tussenbladen voor palletten  ( 5 producten )

Met de tussenbladen voor pallets scheidt u eenvoudig al uw producten. Zo kunnen deze niet beschadigen tijdens transport. Producten die u stapelt op een pallet of in een grote kartonnen doos kunt u eenvoudig van elkaar scheiden met deze tussenbladen. Daarnaast zorgen deze bladen voor stabiele pallets. Goederen blijven beter op hun plaats, zullen niet gaan schuiven en uw lading zal niet vervormen tijdens transport.

Bescherm uw zending met tussenbladen voor pallets

De tussenbladen kunt u in allerlei soorten en maten bestellen. Tussenbladen met honingraatstructuur zijn gemaakt van stevig karton. U kunt ze makkelijk op maat maken door te snijden of breken. Ook zijn deze bladen direct klaar voor gebruik, licht, zeer sterk en recyclebaar. Akylux tussenbladen zijn afwasbaar en herbruikbaar. En het speciale antisliptussenblad is vervaardigd uit krachtig kraftpapier met een bijzondere coating die deze waterbestendig maakt. Natuurlijk vindt u bij ons nog veel meer soorten tussenbladen, waaronder de standaard bladen van stevig karton.

Bestel direct tussenbladen voor pallets

Naast deze tussenbladen voor pallets bestelt u bij ons nog veel meer pallets, palletten en accessoires. Kleefband voor palletten is geschikt voor het samenbinden van de lading of waarschuwen voor een breekbare lading. Met de afdekvellen voor palletten beschermt u de bovenkant van uw lading tegen schade van buitenaf.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Leg tussenbladen tussen de verschillende lagen van een gestapelde pallet

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
Gerecycleerd
Kleur
Type golf
Gebruik
Recycleerbaar
5 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
NieuwAkylux tussenblad
Vanaf 2,99 € Excl. BTW
Tussenblad, enkel- of dubbelgolfkarton
Vanaf 0,07 € Excl. BTW
NieuwTussenblad in compact karton
Vanaf 0,16 € Excl. BTW
NieuwAntisliptussenblad
Vanaf 0,66 € Excl. BTW
Tussenblad met honingraatstructuur
Vanaf 2,70 € Excl. BTW