logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Spanbanden voor transport en vrachtwagens  ( 3 producten )

Het is belangrijk dat uw vracht stevig vast staat tijdens transport. Dit doet u zeer eenvoudig met de sterke spanbanden voor transport en vrachtwagens van Rajapack! Deze banden zorgen dat uw lading niet zal verschuiven en mooi op de plaats blijft. Zo voorkomt u ongevallen en blijven uw producten netjes opgestapeld!

Spanbanden voor transport en vrachtwagens: veilig en ontzettend sterk!

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende sterktes. De spanband in twee delen is ideaal voor een zware vracht. Met deze spanband kunt u eenvoudig uw lading vastzetten op vrachtwagens of containers. Door de brede haken aan het uiteinden klikt u de spanband makkelijk overal aan vast. Deze spanband is geschikt voor een vracht tot 2.000 kg en houdt deze stevig op de plaats tijdens transport. Spanbanden voor een gemiddelde vracht kunt u gebruiken voor een lading tot 1.000 kg, net zo sterk en zacht maar bestaand uit slechts 1 deel. En bent u op zoek naar een allround spanband dan kiest u voor de spanband tot 400 kg!

Bestel direct spanbanden voor transport en vrachtwagens op Rajapack.nl

Naast deze spanbanden voor het vastsjorren van gestapelde pallets en vracht kunt u bij ons kiezen voor nog veel meer soorten verpakkingsmateriaal, zoals pallets, afdekvellen voor palletten en tussenbladen voor palletten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Sjor uw vracht stevig vast met een spanband en zorg voor veilig transport

  • Alle producten van deze categorie
Filters voor deze categorie
Filters verwijderen
3 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
NieuwSpanband zware vracht
Vanaf 18,30 € Excl. BTW
Spanband gemiddelde vracht
Vanaf 10,85 € Excl. BTW
Spanband voor allerlei gebruik
Vanaf 4,35 € Excl. BTW