• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Spanbanden voor transport en vrachtwagens

(3 producten)

Sjor uw vracht stevig vast met een spanband en zorg voor veilig transport

Het is belangrijk dat uw vracht stevig vast staat tijdens transport. Dit doet u zeer eenvoudig met de sterke spanbanden voor transport en vrachtwagens van Rajapack! Deze banden zorgen dat uw lading niet zal verschuiven en mooi op de plaats blijft. Zo voorkomt u ongevallen en blijven uw producten netjes opgestapeld!

Spanbanden voor transport en vrachtwagens: veilig en ontzettend sterk!

Bij ons kunt u kiezen uit verschillende sterktes. De spanband in twee delen is ideaal voor een zware vracht. Met deze spanband kunt u eenvoudig uw lading vastzetten op vrachtwagens of containers. Door de brede haken aan het uiteinden klikt u de spanband makkelijk overal aan vast. Deze spanband is geschikt voor een vracht tot 2.000 kg en houdt deze stevig op de plaats tijdens transport. Spanbanden voor een gemiddelde vracht kunt u gebruiken voor een lading tot 1.000 kg, net zo sterk en zacht maar bestaand uit slechts 1 deel. En bent u op zoek naar een allround spanband dan kiest u voor de spanband tot 400 kg!

Bestel direct spanbanden voor transport en vrachtwagens op Rajapack.nl

Naast deze spanbanden voor het vastsjorren van gestapelde pallets en vracht kunt u bij ons kiezen voor nog veel meer soorten verpakkingsmateriaal, zoals pallets, afdekvellen voor palletten en tussenbladen voor palletten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Rekfolie
3 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Spanband voor allerlei gebruik
5 referenties
Vanaf 4,50 € Excl. BTW
Spanband gemiddelde vracht
5 referenties
14,50 € Excl. BTW
Spanband zware vracht
Nieuw
2 referenties
Vanaf 18,85 € Excl. BTW