0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Tape voor pallets

Omsnoer gestapelde pallets met deze speciale omsnoeringstape of met waarschuwinstape

Bescherm uw pakketten met de kleefband voor pallets van RAJA! Met deze waarschuwingstape kunt u elke pallet stevig omsnoeren. Zo zal deze niet schuiven tijdens transport en zullen de dozen stevig op de plaats blijven. De waarschuwingstape zorgt voor stabiele pallets die goed bij de ontvanger aan zullen komen. En u kunt ze bestellen met een duidelijke waarschuwingsboodschap, die zeker de aandacht zal trekken! Zo kunt u laten zien dat uw verpakkingen breekbare producten bevatten en dat de pallets niet gestapeld mogen worden.

Eenvoudig uw zending markeren met kleefband voor pallets

De standaard waarschuwingstape kunt u bestellen in allerlei felle kleuren. Deze is bedrukt met waarschuwingen als “dringend" en “breekbaar" en zal direct overal herkend worden en de aandacht trekken. Tape voor pallets is verkrijgbaar in 1 breedte en met een lengte van 66 meter heeft u altijd voldoende tape in huis. De tape is ook verkrijgbaar in een geruisloze variant. Deze maakt geen geluid bij afscheuren en zorgt voor rust en stilte in elk magazijn.

Bestel direct tape voor pallets op rajapack.nl!

Naast deze handige kleefband kunt u bij ons nog veel meer producten bestellen die perfect passen in elk magazijn. Palletten, pallets en accessoires als tussenbladen voor palletten en afdekvellen voor palletten bestelt u eenvoudig op rajapack.nl!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

1 referentie
Sorteren op: Relevantie