• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Kleefband voor palletten

(3 producten)

Omsnoer gestapelde pallets met deze speciale omsnoeringstape of met waarschuwinstape

Bescherm uw pakketten met de kleefband voor pallets van Rajapack! Met deze waarschuwingstape kunt u elke pallet stevig omsnoeren. Zo zal deze niet schuiven tijdens transport en zullen de dozen stevig op de plaats blijven. De waarschuwingstape zorgt voor stabiele pallets die goed bij de ontvanger aan zullen komen. En u kunt ze bestellen met een duidelijke waarschuwingsboodschap, die zeker de aandacht zal trekken! Zo kunt u laten zien dat uw verpakkingen breekbare producten bevatten en dat de pallets niet gestapeld mogen worden.

Eenvoudig uw zending markeren met kleefband voor pallets

De standaard waarschuwingstape kunt u bestellen in allerlei felle kleuren. Deze is bedrukt met waarschuwingen als “dringend" en “breekbaar" en zal direct overal herkend worden en de aandacht trekken. Kleefband voor pallets is verkrijgbaar in 1 breedte en met een lengte van 66 meter heeft u altijd voldoende tape in huis. De tape is ook verkrijgbaar in een geruisloze variant. Deze maakt geen geluid bij afscheuren en zorgt voor rust en stilte in elk magazijn. Wilt u liever kleefband dat niet bedrukt is? Geen probleem, ook deze kunt u zeer eenvoudig bij ons bestellen!

Bestel direct kleefband voor pallets op Rajapack.nl!

Naast deze handige kleefband kunt u bij ons nog veel meer producten bestellen die perfect passen in elk magazijn. Palletten, pallets en accessoires als tussenbladen voor palletten en afdekvellen voor palletten bestelt u eenvoudig op Rajapack.nl!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Rekfolie
3 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Geluidsarme PP waarschuwingstape
13 referenties
Vanaf 1,76 € Excl. BTW
Omsnoeringstape, 17 micron
2 referenties
Vanaf 1,42 € Excl. BTW