0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Transparante rekfolie

Omwikkel gestapelde pallets met transparante rekfolie en zorg voor veilig transport

Zorg dat uw goederen niet verschuiven tijdens transport met transparante rekfolie van RAJA! Ontzettend sterk en ideaal om gestapelde goederen op pallets stevig te omwikkelen. Deze wikkelfolie houdt verpakkingen stevig op hun plaats. Zo blijft uw zending stabiel tijdens transport. De rekfolie is transparant waardoor de inhoud goed zichtbaar blijft. Makkelijk voor een snelle identificatie en sortering van uw vracht. Daarnaast beschermt deze folie uw producten tegen stof, vuil en vocht.

Transparante rekfolie: eenvoudig al uw goederen stevig omwikkelen!

U kunt de transparante rekfolie bestellen in allerlei soorten en maten. De meest bekende is de standaard rekfolie. Deze folie is geschikt voor het omwikkelen van pakketten tot 1000kg, is geluidsarm en is verkrijgbaar in verschillende diktes. Met voorgerekte rekfolie kan u tijd en geld besparen. Hiermee omwikkelt u pakketten tot wel een vijfde sneller dan met gewone rekfolie. En deze is licht en makkelijk hanteerbaar. Onmisbaar bij elke rol rekfolie is de kunststof afroller.

Direct transparante rekfolie bestellen op rajapack.nl!

Wilt u kosten besparen, kies dan voor de handige voordeelverpakkingen. Hierbij koopt u de praktische handafroller in combinatie met verschillende rollen folie voor een zeer scherpe prijs. Naast de transparante rekfolie vindt u bij ons nog veel meer verschillende soorten, zoals gekleurde rekfolie, minirollen rekfolie en de speciale handafrollers voor rekfolie.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal. Neem een kijkje in onze webshop of bel ons op 0800-224 24 24.

16 referenties
Sorteren op: Relevantie