0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Gekleurde rekfolie

> RAJA Blog: Identificeer en beveilig je pallets met gekleurde wikkelfolie.

Stevig uw pallets omwikkelen in een herkenbare kleur doet u met de handige gekleurde rekfolie van RAJA! Deze folie wikkelt u heel eenvoudig met de hand rond gestapelde dozen op pallets. Zo blijven uw goederen goed op de plaats tijdens transport. Uw zending is veilig en stabiel en met de ondoorzichtige folie kunt u de inhoud verborgen houden. Dit is zeer praktisch voor diefstalgevoelige zendingen. Daarnaast beschermt de rekfolie uw goederen tegen stof, vuil en vocht.

Beveilig uw zending met gekleurde rekfolie!

Deze folie kunt u bestellen in allerlei soorten en maten. Zo bestelt u de ondoorzichtige folie in 6 verschillende kleuren en 4 verschillende diktes. U kunt deze zeer gemakkelijk aanpassen aan uw zending. De rekfolie rolt simpel en geruisloos af, kleeft aan een zijde en kunt u eenvoudig rond uw pallet wikkelen. Met de voorgerekte zwarte folie maakt u de goederen binnen een handomdraai onzichtbaar. En u bespaart tijd en geld, want deze rolt 20% sneller af dan een normale rol wikkelfolie.

Bestel direct gekleurde folie op rajapack.nl!

Naast de gekleurde rekfolie bestelt u bij ons nog veel meer handige producten. Zo kunt u kiezen voor transparante rekfolie, minirollen rekfolie, voorgerekte rekfolie en de onmisbare handafrollers voor rekfolie.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

5 referenties
Sorteren op: Relevantie