• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Voorgerekte rekfolie

(2 producten)

Verbruik met voorgerekte rekfolie tot 30% minder rekfolie

Bespaar tijd en kosten met de voorgerekte rekfolie van Rajapack! Tot wel 30% sneller kartonnen dozen en pallets verpakken. En met deze folie omwikkelt u niet alleen sneller uw pallets, u verbruikt ook aanzienlijk minder rekfolie. Voorgerekte rekfolie vervormt niet tijdens het omwikkelen en zorgt dat de goederen perfect op hun plaats blijven tijdens transport. Door de constante druk voorkomt de folie dat de zending vervormt. Hierdoor zal deze altijd onbeschadigd bij de ontvanger aankomen.

Bespaar tijd en geld met voorgerekte rekfolie

U kunt de voorgerekte folie bestellen in twee verschillende formaten, groot en klein. De grote rol is ideaal voor het snel omwikkelen van pallets vol grote goederen. Lichtgewicht en in combinatie met de speciale handafroller zeer eenvoudig in gebruik. Deze folie is te bestellen in drie verschillende diktes. De sterkste is de ultra uitvoering, die geschikt is voor zelfs de zwaarste producten. Maar ook de standaard en super zijn perfect te gebruiken voor het omwikkelen van uw pakketten. Heeft u kleine goederen of wilt u snel producten samenbinden? Kies dan voor de kleine rollen voorgerekte folie. Deze leveren wij samen met de handige handafroller. Zo heeft u altijd het juist materiaal tot uw beschikking!

Bestel direct voorgerekte rekfolie op Rajapack.nl!

Naast deze voorgerekte rekfolie kunt u bij ons nog veel meer handige producten bestellen! Transparante rekfolie, gekleurde rekfolie, minirollen rekfolie en zelfs handafrollers voor rekfolie vindt u bij ons.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Keu
2 producten Filters verwijderen
Lijst Raster