• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • 4,4/5
    Tevreden of geld terug
  • 1ste bestelling? Gratis levering vanaf €200 €149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestelling Per referentie

Rekfolie voor speciale doeleinden

(2 producten)

Gebruik antistatische rekfolie of elastisch Flexnet voor pallets met gevoelige producten

De gewone transparante rekfolie of gekleurde rekfolie zijn onmisbaar om uw gestapelde pallets te omwikkelen en te stabiliseren. Rekfolie zorgt voor stevige en homogene pallets en garandeert een veilig transport van uw goederen.

Voor speciale producten die gevoelig zijn voor statische elektriciteit of vocht, biedt RAJA nu ook respectievelijk antistatische rekfolie en elastisch net Flexnet aan. Antistatische rekfolie voorkomt dat uw elektronische producten schade oplopen door statische elektriciteit of statische ontladingen.

Het elastische Flexnet is bijzonder rekbaar en heeft grote mazen. Een pallet die met Flexnet is omwikkeld kan steeds perfect verluchten en blijft dus goed droog. Het is immers totaal uitgesloten dat er zich condensatievocht opbouwt, wat wel eens het geval kan zijn bij het gebruik van gewone rekfolie.

Een ruim assortiment rekfolie

Naast de hiervoor reeds vernoemde soorten rekfolie vindt u bij RAJA ook nog: minirollen rekfolie, voorgerekte rekfolie, ecologische rekfolie, handafrollers voor rekfolie, rekfolie voor machinaal wikkelen en natuurlijk ook de wikkelmachines. Kortom, alles wat u nodig heeft om gestapelde pallets te omwikkelen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

2 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Antistatische rekfolie voor handmatig wikkelen
Tot -15%
1 referentie
Vanaf  54,70 € Excl. BTW
Palletnet voor handmatig wikkelen
Tot -20%
1 referentie
Vanaf  52,60 € Excl. BTW