• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Omsnoeringsmachines

(1 product)

Omsnoer grote hoeveelheden dozen en verpakkingen met deze omsnoeringsmachines

In een handomdraai al uw pakketten stevig omsnoeren doet u met de halfautomatische omsnoeringsmachines van Rajapack! Het verpakken is erg makkelijk en zeer voordelig. Want u gebruikt niet alleen enkel de omsnoeringsband die u nodig heeft, u bespaart ook tijd! Verpakken met deze machines gaat namelijk stukken sneller dan het handmatig omsnoeren. En de machines zijn heel eenvoudig te bedienen. Special ontworpen om grote hoeveelheden te omsnoeren, uw goederen zullen gegarandeerd goed op de plaats blijven tijdens transport!

Halfautomatische omsnoeringsmachines: eenvoudig in gebruik!

U kunt kiezen uit twee verschillende omsnoeringsmachines. De Minipack is geschikt voor het verpakken van 50 tot 100 dozen per dag. Het omsnoert razendsnel dozen met een maximaal gewicht van 45 kg in minder dan 2 seconden! En omsnoeren kan al bij dozen van minimaal 20 mm hoog en 45 mm breed. Voor grote pakketten kiest u de Allpack Eco. Deze is geschikt voor dozen vanaf 50 mm hoog en 30 mm breed en verwerkt ongeveer 50 dozen per dag! Beiden machines leveren wij met een rol omsnoeringsband zodat u meteen aan de slag kunt.

Bestel direct halfautomatische omsnoeringsmachines!

Naast deze handige omsnoeringsmachines bestelt u bij ons nog veel meer andere soorten verpakkingsmaterialen, zoals omsnoeringsband in polypropyleen geschikt voor de halfautomatische omsnoeringsmachines, transparante rekfolie en praktische handafrollers voor rekfolie.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Rekfolie
1 product Filters verwijderen
Lijst Raster
Video
Omsnoeringsmachine Minipack
1 referentie
1.465,00 € Excl. BTW