0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Schuimfolie op rol

Vermijd krassen op kwetsbare producten met soepele schuimfolie op rol of in vellen

Schuimfolie op rol is ideaal voor het verpakken van delicate producten met een kwetsbaar oppervlak. De zeer zachte en soepele schuimfolie sluit zich perfect rond uw producten en voorkomt krassen en beschadigingen. Schuimfolie zorgt ervoor dat producten die samen in een doos verpakt zijn niet tegen elkaar kunnen schuren. RAJA levert u binnen 24 uur schuimfolie op rol, met of zonder afscheurperforatie, schuimfolie in een dispenserdoos en rollen schuimfolie van 50 tot 155 cm breed.

Schuimfolie en ander beschermend verpakkingsmateriaal

Naast schuimfolie op rol, hebben we bij RAJA een uitgebreid assortiment aan andere beschermende verpakkingsmaterialen. Zo bestelt u bijvoorbeeld ook losse schuimzakjes en schuimvellen om kleinere kwetsbare producten in te verpakken, luchtkussens in bulk die gebruiksklaar zijn, handige bufferkussens die zich vullen met zacht en soepel schuim, beschermende randen, flo-pak opvulmateriaal, golfkarton of een papierkussensysteem, om zelf eenvoudig opvulmateriaal te maken.

Bestel uw schuimfolie op rol eenvoudig online!

Bij RAJA bestelt u al uw verpakkingsmateriaal heel eenvoudig online, en dat geldt ook voor schuimfolie op rol! Dit artikel hebben we standaard op voorraad en dat betekent dat de schuimfolie 24 uur na bestellen al wordt bezorgd. Dat geldt overigens voor de vele duizenden verpakkingsmaterialen die u bij RAJA kan bestellen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

3 referenties
Sorteren op: Relevantie