0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Schuimzakjes en schuimvellen

Zachte schuimfolie in vellen of zakjes beschermt uw producten tegen krassen

Verpak uw breekbare producten in zachte schuimzakjes en schuimvellen van RAJA! Deze handige zakjes en vellen zullen uw zending beschermen tijdens transport. Met de praktische schuimvellen voorkomt u dat producten tegen elkaar schuren en hierdoor beschadigen. Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende formaten, die klaar zijn om te gebruiken. Dit bespaart kosten en tijd!

Met schuimzakjes verpakt u snel kleine, kwetsbare goederen als juwelen en gadgets. Het zachte schuim waaruit deze zakjes en vellen gemaakt zijn, voorkomt eveneens krassen op delicate en glanzende oppervlakken.

Beschermende schuimzakjes en andere verpakkingsmaterialen

Naast deze beschermende schuimzakjes biedt RAJA nog heel wat andere verpakkingsmaterialen om uw goederen te beschermen tijdens transport of verzending. Zo zijn opvulmaterialen ideaal om de lege ruimte rondom uw producten in hun doos op te vullen. Hierdoor blijven uw goederen mooi op hun plaats in hun verpakking en voorkomt u beschadiging door schokken. Maak bijvoorbeeld makkelijk zelf schokwerende papierkussens met een papierkussensysteem. Gebruik schuimfolie op rol om uw producten te verpakken. Of breng beschermende randen aan op de hoeken en randen van uw producten.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

3 referenties
Sorteren op: Relevantie