0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,2/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Papierkussenmachine

Maak met een Padpak of Fillpak toestel papieren bufferkussens

Papierkussens zijn ideaal om de lege ruimte rondom uw producten in hun verpakking of doos op te vullen. Zo kunnen uw goederen niet tegen elkaar schuren tijdens het transport en zijn ze bestand tegen schokken. Met de verschillende papierkussenmachines maakt u eenvoudig uw eigen papierkussens op maat. Huur een papierkussenmachine tegen een voordelige prijs en maak met het papier milieuvriendelijk opvulmateriaal dat u gewoon samen met uw kartonnen verpakkingen kan recyclen.

Gebruik het juiste papier in uw papierkussensysteem

Er is een papierkussensysteem voor ieder verbruik. Voor klein tot gemiddeld verbruik raden we de Padpak junior aan. Hiermee snijdt u de papierkussens af met een hendel wanneer ze de gewenste lengte hebben. Voor groter verbruik kiest u best de Padpak LC2 die u met een voetpedaal kan bedienen of (semi-)automatisch papierkussens laat produceren met behulp van een bedieningspaneel.

Maakt u intensief en gevarieerd gebruik van uw papierkussensysteem? Ga dan voor een Padpak senior. Hij is gemakkelijk te integreren in uw paktafels en heeft maar liefst 4 gebruiksmogelijkheden. De Padpak compact is dan weer het ideale buffersysteem voor gebruik op uw paktafels.

Ontdek alle papierkussensystemen op de webshop

Op onze webshop leest u alles over de papierkussensystemen en bijhorende papiersoorten die RAJA aanbiedt. Aarzel niet met ons contact op te nemen indien u vragen heeft over deze papierkussenmachines en hun mogelijkheden.

Bel ons voor professioneel advies inzake papierkussensystemen en papieren bufferkussens op het nummer: 0800-224 24 24.

23 referenties
Sorteren op: Relevantie