0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,4/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Gewatteerde enveloppen

Verzend zware en omvangrijke producten in een beschermende envelop

Voor het veilig verzenden van grote catalogi en brochures, maar bijvoorbeeld ook zakformaat fotocamera's, gereedschap of meubelbeslag, kiest u bijvoorbeeld tussen onze met karton versterkte papieren en gewatteerde enveloppen. Een gewatteerde zakenvelop wordt ook wel een Jiffy-envelop genoemd. Deze is vervaardigd uit twee lagen bruin kraftpapier met daartussen een 5 mm dik kussen van vermalen papier. Onze stevige papieren enveloppen zijn aan de binnenzijde verstevigd met Ondulop golfkarton.

Voordelen van verstevigde papieren en gewatteerde enveloppen

Een soepele en herbruikbare gewatteerde zakenvelop weerstaat maximaal aan schokken en scheuren. En recycleerbare papieren enveloppen - aan de binnenzijde verstevigd met Ondulop golfkarton - zijn sterk en stevig, en tegelijk ook zéér licht. En dat helpt u te besparen op uw verzendkosten. Alternatieven voor de papieren en gewatteerde enveloppen, zijn bijvoorbeeld de supersterke, onscheurbare en waterbestendige Tyvek enveloppen. Maar ook luchtkussenenveloppen en schuimenveloppen.

Papieren en gewatteerde enveloppen eenvoudig bestellen

Bij RAJA bestelt u uw papieren en gewatteerde enveloppen eenvoudig online. Na afronding van het bestelproces gaat de klok meteen voor ons lopen; uw bestelling wordt namelijk altijd binnen 24 uur bezorgd! Dat geldt natuurlijk ook voor andere enveloppen in ons assortiment: transparante en witte enveloppen, gekleurde plastic enveloppen, enz. Voor kartonnen kokers: vierkante en driehoekskokers, ronde verzendkokers, enz.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

4 referenties
Sorteren op: Relevantie