• 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
  • Grote bestellingen? Gratis en snelle offerte
  • Tevreden of geld terug
  • Gratis levering binnen 24u bij uw aankoop vanaf € 149
logo raja 0800-224 24 24 Gratis van 8.30 u tot 17.30 u
0,00 € Geen artikel
Bestellen Per referentie

Schuimenveloppen

(3 producten)

Voorkom krassen op kwetsbare producten, verpak ze in een zachte schuimenvelop

Rajapack schuimenveloppen zijn aan de binnenzijde bekleed met zacht en soepel polyethyleenschuim van 3 mm dik. Deze schuimfolie is schokwerend en voorkomt beschadigingen en krassen in producten met een delicaat oppervlak. De buitenzijde van de schuimenveloppen is vervaardigd uit sterk germarmerd wit papier, kwaliteit 135 g/m². Er zijn schuimenveloppen die perfect geschikt zijn voor het verpakken en verzenden van kleinere producten, tot en met schuimenveloppen voor A4-formaat. En het is heel gemakkelijk om ons uw schuimenveloppen te laten bedrukken met uw logo, adres, slogan, merk of firmagegevens.

Schuimenveloppen, Luchtkussenenveloppen, Tyvek en Jiffy-enveloppen

Rajapack schuimenveloppen zijn prima enveloppen voor zwaardere verzendingen. Maar er zijn ook voldoende alternatieven. Zo weerstaat een soepele en herbruikbare gewatteerde Jiffy zakenvelop schokken en scheuren. En recyclebare papieren enveloppen - aan de binnenzijde verstevigd met Ondulop golfkarton - zijn sterk en stevig, en tegelijk ook zéér licht. En dat helpt u te besparen op uw portokosten. Naast deze papieren en Jiffy-enveloppen, hebben we ook nog de bekende luchtkussenenveloppen, en Tyvek enveloppen in het assortiment. Tyvek enveloppen zijn supersterk, onscheurbaar en bovendien waterbestendig, dus ook geschikt voor de zwaarste zendingen.

Schuimenveloppen bestellen

Bij Rajapack bestelt u uw schuimenveloppen eenvoudig online. Na afronding van het bestelproces gaat de klok meteen voor ons lopen; uw bestelling wordt namelijk altijd binnen 24 uur bezorgd! Dat geldt natuurlijk ook voor andere enveloppen in ons assortiment: transparante en witte enveloppen, gekleurde plastic enveloppen… En voor kartonnen kokers: vierkante en driehoekskokers, ronde verzendkokers… Eigenlijk gewoon voor alle duizenden verpakkingsmaterialen die we direct uit voorraad leveren.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw zendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

Witte luchtkussenenvelop Rajabul
3 producten Filters verwijderen
Lijst Raster
Schuimenvelop 80 g/m²
11 referenties
Vanaf 12,40 € Excl. BTW