0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Bordrug enveloppen

Vermijd kreuken en scheuren van uw documenten

Bordrug enveloppen staan garant voor een veilige verzending van uw kwetsbare platte documenten. Zoals de naam aangeeft, is dit soort envelop voorzien van een sterke kartonnen rug waardoor hij een reële bescherming biedt voor al uw documenten. Een bordrug envelop is geschikt voor het verzenden van onder andere affiches, diploma’s, foto’s, kalenders, enz.

Stevige bordrug enveloppen in alle formaten

Of het nu gaat om omvangrijke A2-documenten of compacte producten van A5-formaat, u hebt bij RAJA altijd een ruime keuze uit allerhande afmetingen. Bovendien zijn alle bordrug enveloppen beschikbaar in een bruine én een witte uitvoering. Deze witte enveloppen geven uw verzending in een oogopslag een verzorgde en verfijnde uitstraling.

Kies hieronder uw bordrug enveloppen op maat. Supersterk, beschermend en met een zelfklevende sluiting voor een snellere verwerking. Alle bordrug enveloppen van RAJA zijn bovendien recycleerbaar en milieuvriendelijk. Twijfelt u over het juiste formaat, neem dan vrijblijvend contact op met de verpakkingsspecialisten van RAJA. We helpen u met plezier verder.

2 referenties
Sorteren op: Relevantie