0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,2/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Golfkartonnen enveloppen

In een golfkartonnen envelop bereiken uw documenten ongekreukt hun bestemming

Enveloppen vervaardigd uit sterk golfkarton beschermen uw documenten uitstekend tijdens de verzending met de post. Ze voorkomen kreuken of scheuren en garanderen een veilige postbedeling. Dit is erg belangrijk voor uw zakelijke correspondentie. Want niets is vervelender dan een beschadigd document te ontvangen. RAJA levert binnen 24 u een uitgebreid assortiment golfkartonnen enveloppen.

De juiste golfkartonnen envelop voor elke verzending

Via de RAJA webshop vindt u ongetwijfeld voor elk document of voor elke verzending de best passende golfkartonnen envelop, in wit of bruin karton. Of het nu gaat om compacte A5-formaten of omvangrijkere A3-formaten, u vindt altijd wel een envelop op maat van uw documenten.

De golfkartonnen enveloppen van RAJA zijn voorzien van een handige sluiting, ofwel met een sluitklep, ofwel met een zelfklevende sluitstrip. Voor het verzenden van zeer lijvige documenten, tot wel 8 cm dik, raden we u aan om te kiezen voor de bruine golfkartonnen enveloppen van Rigipack Maxi. De zijvouwen van deze enveloppen zijn volledig open te vouwen waardoor u het binnenvolume aanzienlijk kan vergroten. Boeken, dvd’s, geschenken, cd’s… u kan ze allemaal moeiteloos en veilig verzenden met deze unieke golfkartonnen envelop.

Advies nodig? Op zoek naar de juiste maat? Neem een kijkje in het productaanbod hieronder of neem vrijblijvend contact op met de verpakkingsspecialisten van RAJA. Samen met u bekijken we de beste oplossingen, aangepast aan uw behoeften en producten.

5 referenties
Sorteren op: Relevantie