0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Kartonnen exportdozen

Vervoer en exporteer zware producten goed verpakt in grote en sterke kartonnen dozen

Palletdozen en containers zijn uiterst geschikt voor het transport van uw goederen over de weg, via het spoor of in de lucht. Deze zeer stevige en grote kartonnen dozen laten u toe heel makkelijk en snel uw goederen te stapelen. U stapelt de kleinere kartonnen dozen met individuele producten eenvoudig in een palletdoos of in een container en u bent altijd zeker van een stabiele pallet. Of u nu kiest voor een palletdoos, een container met deksel, een exportdoos met tuimelklep, een omdoos of een container in driedubbelgolfkarton; uw vracht gaat met de RAJA kartonnen dozen en containers voor zware producten en export altijd prima beschermd en goed gestapeld op transport.

Bestellen van kartonnen dozen en containers

Voor zware producten en export wilt u voldoende houten kisten, kartonnen dozen en containers op voorraad hebben, maar ze moeten u niet in de weg gaan staan. Gelukkig kunnen we bij RAJA altijd binnen 24 uur uit voorraad leveren. Wij leveren op een vaste datum en afgesproken tijd. En gebruikt u grote hoeveelheden verpakkingsmateriaal, dan optimaliseert u uw voorraadbeheer door ons op een vaste cadans te laten leveren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor uw organisatie! Bel gratis 0800-224 24 24.

De beste kartonnen dozen en containers voor zware producten en export, en méér

RAJA biedt dozen en containers voor eenvoudige en perfecte palletisering. Maar ook postdozen, verhuisdozen, archiefdozen en bijvoorbeeld een hele range dozen in A4-formaat. Voor al uw kleine en grote verpakkingen kiest u daarom voor Europa’s nummer 1 in verpakkingen.

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

7 referenties
Sorteren op: Relevantie