0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Kunststof exportkisten

Exporteer efficiënt uw omvangrijke goederen met een robuuste kunststof exportkist van RAJA.

U wilt uw goederen efficiënt en veilig transporteren naar het buitenland? Dan zal u merken dat de kunststof exportkisten van RAJA onmisbaar zijn. Hun uitvoering in polyethyleen of polypropyleen zorgt ervoor dat ze zeer duurzaam en makkelijk te onderhouden zijn.

Kies voor kunststof exportkisten met wielen en verplaats ze eenvoudig zonder een noodzakelijke tussenkomst van gemechaniseerd rollend magazijnmateriaal. De zijwanden zijn volledig effen zodat u de inhoud maximaal kan benutten. Met de kunststof exportkist van het gamma Helium beschikt u over een palletkist die u in een handomdraai volledig in elkaar klapt. Deze exportkist neemt door het innovatieve vouwsysteem amper plaats in in uw magazijn. Hoewel de wanden inklapbaar zijn, is dit soort palletkist toch even sterk en robuust als een kist uit één geheel. Door het deksel beschermt u de inhoud tegen stof en kan u de kisten makkelijker op elkaar stapelen, tot wel 3 exemplaren boven elkaar.

U vindt het volledige aanbod kunststof exportkisten op de webshop van RAJA. Voeg uw gewenste producten toe aan uw winkelwagen en rond uw bestelling vervolgens af in slechts enkele klikken. Verpakkingen uit voorraad worden binnen de 24 uur geleverd, waar ook in de Benelux.

2 referenties
Sorteren op: Relevantie