0800-224 24 24
Van 8.30 u. tot 17 u.
Grote bestellingen?
Gratis en snelle offerte
4,3/5
Klantbeoordelingen
0
Hervat uw aankopen waar u gebleven bent

Houten exportkisten

Verpak uw exportproducten veilig en goed beschermd in houten kisten

Indien u veel grote, zware en omvangrijke goederen uitvoert naar het buitenland dan zijn de exportkisten en palletkisten van RAJA de ideale verpakking. Dit zijn sterke houten kisten die u in een handomdraai opzet en veilig afsluit met een deksel. Deze exportkisten en palletkisten voldoen aan de ISPM15-norm, die strenge voorwaarden oplegt voor verzending van goederen naar landen buiten de EU. Ze bieden maximale bescherming van uw zwaardere verzendingen.

Houten kisten, kartonnen dozen en containers voor export en transport

Voor zware producten en export, zijn houten kisten een veilige keuze. Deze kisten kunnen tegen flinke klappen en beschermen uw producten optimaal. Ze zijn snel en eenvoudig te monteren. Een houten kist kan bovendien perfect worden afgesloten met een perfect passend deksel. Houten kisten van RAJA zijn geschikt voor maritiem transport.

Maar ook sterke kartonnen dozen kunnen een prima optie zijn om uw grotere ladingen in te vervoeren. Zo hebben we kartonnen dozen en containers voor zware producten en export, die niet veel onderdoen voor hun houten broertjes. Met behulp van deze dozen, zijn uw pallets altijd stabiel gestapeld voor transport over de weg, het spoor, of in de lucht.

Online uw houten kisten bestellen

Bij RAJA bestelt u duizenden artikelen continu direct uit voorraad. En is het artikel in voldoende mate op voorraad aanwezig, dan leveren wij binnen 24 uur. Dat geldt voor postdozen en verhuisdozen, voor archiefdozen en dozen in A4-formaat, die u met het grootste gemak online bij ons bestelt!

Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste verpakkingsmateriaal voor uw verzendingen. Neem een kijkje in onze webshop of bel onze klantenservice op 0800-224 24 24.

4 referenties
Sorteren op: Relevantie