Rajaprint: personaliseer je tape in enkele klikken

2  min. leestijd 27 december 2018

Rajaprint is de nieuwe webtool van RAJA waarmee je snel en eenvoudig tape personaliseert. Met deze tool stel je in 4 stappen je eigen tape samen. Kies kleur, boodschap, materiaal, enz. en bekijk het resultaat in 3D op je scherm.

Bedrukte tape, en bij uitbreiding elke gepersonaliseerde verpakking, is jouw springplank naar een verhoogde brand awareness en klantbetrokkenheid. Onderzoek toont aan dat een bedrukte verpakking herhaalde aankopen aanmoedigt en ervoor zorgt dat je sneller wordt gezien als een kwalitatief merk. Van alle personaliseerbare verpakkingsbenodigdheden is tape een van de goedkoopste materialen. Ideaal dus als je wilt experimenteren met je logo, een tijdelijke promotie of een leuk en origineel bericht.

Rajaprint: personaliseer je tape in 4 stappen.

Rajaprint: je persoonlijke tape in vier stappen

Stap 1: Selecteer je tape

Klaar voor de start? Beginnen doe je met het kiezen van het soort verpakkingstape. Om je op weg te helpen, zetten we in het volgende artikel nog eens de belangrijkste kenmerken van elke tape op een rij.

Rajaprint: selecteer eenvoudig je tape.

Stap 2: Personaliseer je tape

Bij stap 2 van Rajaprint krijg je de mogelijkheid om enkele technische eigenschappen van je gekozen tape te veranderen. Denk maar aan de lengte of breedte. Bij een aantal tapes heb je bovendien de vrijheid om de kleur te selecteren: subtiel transparant, klassiek bruin of stijlvol wit. Binnen de familie van de PVC-tapes kun je daarnaast kiezen voor rood, oranje, blauw, geel of groen. Hiermee maak je je pakketten makkelijker herkenbaar.

Rajaprint: personaliseer je tape.

Stap 3: Bekijk je creatie in 3D

In deze stap krijg je nog de mogelijkheid om bijvoorbeeld je logo te uploaden of om een persoonlijke tekst toe te voegen. Je kunt dit alles zelfs combineren met enkele veelgebruikte symbolen voor verpakkingen. Zo ben je zeker dat je pakjes correct worden behandeld en opgeslagen. Dankzij de 3D-knop bekijk je het eindresultaat langs alle kanten, zelfs gekleefd op een doos.

Rajaprint: Bekijk je creatie in 3D.

Stap 4: Bevestig je bestelling

Ben je tevreden met je Rajaprint ontwerp? Rond dan je bestelling af door te kiezen voor het aantal rollen. Je ziet op deze pagina bovendien de clichékost. Een cliché is een drukvorm die gebruikt wordt bij het drukken van onder andere illustraties. Voor elk nieuw ontwerp moeten we dit eenmalig door de drukker laten maken.

Nadat je aanvraag digitaal werd verzonden, zal een verpakkingsspecialist van Rajapack contact me je opnemen om het ontwerp goed te keuren. Samen met hem bevestig je dan de definitieve proefdruk zodat dit naar de drukker kan worden verzonden. Binnen 2 tot 4 weken leveren we je bedrukte tape vervolgens bij je op de stoep.

Rajaprint: Bevestig je bestelling.

Over de auteur

Christophe Jansen: Christophe werkt als auteur voor RAJA. Als Content en Communicatie Specialist geeft hij vorm aan het verhaal achter RAJA's producten.
Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Populaire onderwerpen